Μετά την Όλγα Φαρμάκη και η Ελένη Χατζίδου στο Surviovor 2

 Μετά την Όλγα Φαρμάκη και η  Ελένη Χατζίδου στο Surviovor  2

Αυτό το SURVIVOR δεν το χάνουμε με τίποτα.

Μετά το θωρηκτό Όλγα Φαρμάκη έκλεισε με την ομάδα των διάσημων και η Ελένη Χταζίδου η οποία είναι turbo και 4X4 !

Θα πέσει πολύ κωλομέρι σε αυτό το SURVIVOR και όντως δεν θα έχει καμμία σχέση με το SURVIVOR No1.

Mε Φαρμάκη και Χατζίδου πάμε για την απόβαση της … Καραϊβικής !

Ισως επειδή πρόκεται για το Νο2 και επειδή μπορεί οι τηλεθεατές να βαρεθούν πιο γρήγορα η παραγωγή σκέφτηκε κάποιους άλλους τρόπους για να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το ερώτημα είναι αν αυτά τα κορίτσια τα ΤΟΥΜΠΑΝΕΪΡΟΣ θα έχουν και την ανάλογη απόδοση στα αθλήματα ή θα είναι μόνο εμφάνιση.

Διότι αν δεν τραβάνε στα αγωνίσματα θα μας αφήσουν και γρήγορα.

Επειδή οι περισσότερες ψηφοφορίες τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια γίνεται με αθλητικά κριτήρια καταλαβαίνετε οτι στο τάκο θα είναι συνέχεια αυτοί οι παίκτες που θα είναι αδύναμοι στα αθλήματα.

Πάντως όλοι αυτοί οι τραγουδιστές , παρουσιαστές και μοντέλα που επιλέγουν να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να μπούνε σε μια διαδικασία ταλαιπωρίας και πείνας θέλουν να εκμεταλευτούνε την ενδεχόμενη μεγάλη τηλεθέαση προκειμένου να βοηθήσουν τις καριέρες τους που όπως καταλαβαίνετε και εσείς δεν είναι στην καλύτερη τους φάση και για τον λόγο αυτό επιλέγουν Άγιο Δομίνικο και τα λουκάνικα ΥΦΑΝΤΗΣ που θα είναι σίγουρα ένα απο τα έπαθλα φαγητού.

Έχει να πέσει λουκάνικο και μπέργκερ που θα πάει σύννεφο.

Ξεκινάμε με αυτά και όσο θα λιγοστεύουν οι παίκτες και θα προχωράει το παιχνίδι θα περάσουμε στους ΣΕΦ.

Δεν είναι τυχαίο οτι και για αυτό το SURVIVOR υπήρξαν χιλιάδες αιτήσεις απο νέους και νέες που θελήσανε να ζήσουν τον δικό τους όνειρο ή αν θέλετε την δική τους περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο και με αυτή την συμμετοχή να έχουν ένα καλύτερο αύριο με περισσότερες ευκαιρίες.

Τέλος η Ειρήνη Κολιδά που αποχώρησε απο το SURVIVOR No1 ξεκαθάρισε με ανάρτηση στον πρσωπικό της λογαριασμό οτι δεν θα πάρει μέρος στο SURVIVOR No2 γιατί πολύ απλά δεν της έγινε πρόταση αν και κάποια στιγμή πέρσι μετά το ατύχημα είχε ακουστεί οτι θα είχε το δικαίωμα να κυνηγήσει την τύχη της στο επόμενο παιχνίδι κάτι που όμως δεν έγινε.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι αν η Ειρήνη Κολιδά κατέβαινε και πάλι με τους μαχητές θα είχε ένα προβάδισμα απέναντι στους συμπαίκτες της αφού θα ήταν γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό απο την συμμετοχή της στ o SURVIOVOR No1.

Αυτός ήταν ο λόγος που τελικά έμεινε εκτός.

 

Σε μερικούς μήνες κανένας καταναλωτής δεν θα χρησιμοποιεί τις πλαστικές σακούλες των super market  και όλοι θα κατεβαίνουν για ψώνια με τις δικές τους απο το σπίτι.

Με αυτό τον τρόπο θα ξεπεραστεί αυτό το χαράτσι που μπήκε στην πλαστική σακούλα και θα είναι μεγαλύτερο την επόμενη χρονιά.

Ο έλληνας χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να εξοικειωθεί με την ιδέα της σακούλας απο το σπίτι.

Είναι δηλαδή περισσότερο θέμα συνήθειας.

 

Αν αποφασίσει και κατέβει στις προεδρικές εκλογές του 2020 η Όπρα τότε αντίπαλος της θα είναι η Ιβάνκα και οχι ο Ντόναλτ Τράμπ.

Αυτή είναι η απάντηση του Λευκού Οίκου σε αυτές τις φήμες περί υποψηφιότητας Όπρα η οποία θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι έχει τόσα λεφτά όσα και ο Τράμπ.

Μιλάμε για δις δολλάρια που όπως και ο Τράμπ έτσι και αυτή δεν ξέρει που να τα ξοδέψει και σκέφτεται να κάνει μια εκλογική εκστρατεία.

 

Ψηφίζεται στην Βουλή το πολυνομοσχέδιοπροαπαιτούμενα προκειμένου να προχωρήσει μέχρι και τέλος του Γενάρη η 3η αξιολόγηση που είναι και η πιο δύσκολη μέχρι τον Αύγουστο του 2018 που έχει δρομολογηθεί η έξοδος της χώρας απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Σε αυτό το πολυνομοσχέδιο για άλλη μια φορά υπάρχουν πολλές αλλαγές – περικοπές και νέα χαράτσια που θα πάρουμε χαμπάρι όταν θα συναντήσουμε μπροστά μας γιατί κάποια στιγμή θα αναταμώσουμε μαζί τους.Ο Τσίπρας τα περνάει όλα τα υπογράφει όλα προκειμένου να φτάσει στην πολυπόθητη έξοδο απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ πάνω στην οποία και θα στηρίξει όλη την επόμενη προεκλογική του εκστρατεία.

Καλή σας ημέρα και …

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης