Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες περίοδος νηνεμίας …

 Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες περίοδος νηνεμίας …

Αυτή την περίοδο νηνεμίας μετά τις βροχές και τις καταιγίδες την έχουμε ανάγκη όχι μόνο για να μετρήσουμε τις πληγές μας και να ξεκινήσουμε άμεσα την διαδικασία αποκατάστασης αλλά και για να ηρεμήσουμε και να πάρουμε κάποιες βαθιές ανάσες.

Μετά την “ΒΙΚΤΩΡΙΑ” , δύο απανωτά καιρικά φαινόμενα μας ζόρισαν αφού προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα σε όλο το Νομό και καταστροφές στο νησί της Θάσου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ μέχρι και το τέλος του μήνα ο καιρός θα είναι καλός σε γενικές γραμμές χωρίς φαινόμενα.

Ο Δεκέμβριος να έχετε υπόψη σας ότι εκτός από τα Χριστούγεννα θα μας φέρει επιτέλους και τις χειμερινές θερμοκρασίες που μέχρι σήμερα έχουν εξαφανίσει οι νοτιάδες.

Όπως όλα δείχνουν τον Δεκέμβριο ο καιρός αλλάζει και οι βοριάδες αρχίζουν να δημιουργούν συνθήκες χειμώνα.

 

Το Π που σχηματίζουν οι οδοί Κασσάνδρου – Δαγκλή και Νίκης είναι ο επίγειος παράδεισος των γατών αφού όλες από το πολύ φαί που τις ταίζουν οι κάτοικοι αυτών των οδών έχουν γίνει σαν ζέβρες !

Μιλάμε ότι τα τενεκεδάκια με τις γατοτροφές παίρνουν και δίνουν καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Ζωή και κότα για τις γάτες αυτής της περιοχής.

 

Στην Θάσο εκτός απο κατοικίες και χωράφια σοβαρές ζημιές έχουν πάθει και αρκετά ξενοδοχεία μικρά και μεγάλα.

Οι ζημιές είναι τεράστιες και θα πρέπει η πολιτεία να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.

 

Προχθές Τρίτη προτιμήσαμε τον Ολυμπιακό από την Βιολέτα και φάγαμε στην μάπα τον Μεριά , παίκτη ενός εκατομμυρίου που έκανε ένα τραγικό λάθος και οδήγησε την ομάδα του σε μία οδυνηρή ήττα.

Ενώ ο Ολυμπιακός προηγούταν επί της Τόττεναμ στο Λονδίνο με 0-2 και φαινόταν ότι θα  περνούσε ένα ευχάριστο βράδυ , ένα τραγικό λάθος από ένα παίκτη του ενός εκατομμυρίου ανέστησε την ομάδα του Μουρίνιο που με σχετική ευκολία μετά έφτασε στο τελικό 4-2.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης