• 5 Μαΐου 2024,

Μετά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου οι επόμενες αργίες τα Χριστούγεννα

 Μετά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου οι επόμενες αργίες τα Χριστούγεννα

Αυτό που δήλωσε η τρίτη καταγγέλλουσα που επίσης είχε μία άσχημη εμπειρία με το 45χρονο βιαστή με το τατουάζ στο Λουτράκι , ότι είναι μανιακός ο άνθρωπος είναι η μεγάλη αλήθεια για την περίπτωση του ανθρώπου αυτού.

Όντως δεν καταλαβαίνει τίποτα , έχει προκλητικό θράσος και είναι μανιακός.

 

Το ερχόμενο Σάββατο κάνει πρεμιέρα το «Σπίτι με το ΜΕΓΚΑ» με οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά.

Πρώτη εκπομπή με Κώστα Τουρνά και Πέγκυ Ζήνα.

Guest καλεσμένος ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

 

Η Νατάσσα Καλογρίδη ήταν καλεσμένη σε μια τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Λυκουρέζο την οποία χαρακτήρισε πνευματική !

Είναι ρε παιδιά η Καλογρίδη έτσι όπως την βλέπετε γυναίκα που μπορεί να μείνει σε μία σχέση μόνο σε πνευματικό επίπεδο ;

Η γυναίκα είναι άρμα Leopard.

Τι να λέμε τώρα …

 

«Ήμουνα υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών και ήθελα να κάνω σεξ» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στους Αστυνομικούς.

Ωραίο επιχείρημα !

 

Σοκ προκάλεσε η είδηση της σύλληψης και προφυλάκισης του γνωστού συγγραφέα παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας Βασίλη Παπαθεοδώρου για παιδική πορνογραφία.

Ο  γνωστός συγγραφέας  παιδικών βιβλίων Βασίλης Παπαθεοδώρου έχει προφυλακιστεί από τις 18 Οκτωβρίου στις φυλακές Τρίπολης μετά την απολογία του στον ανακριτή, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε από τον εισαγγελέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε σκληρό δίσκο στο σπίτι του συγγραφέα βρέθηκαν περισσότερα από 90 βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας σε ορισμένα από τα οποία πρωταγωνιστούν παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών. Ο συλληφθείς δεν έδωσε προανακριτική απολογία.

Καλά ρε τι γίνεται ;

Πόση διαστροφή ρε γαμώτο ;

Σε λίγα χρόνια δεν θα τολμάμε να βγούμε ούτε από τα σπίτια μας.

 

Αποκαλυπτικός σε μία πρόσφατη του συνέντευξη ο Γιώργος Λιανός ο οποίος θα είναι και φέτος ο παρουσιαστής του ALL STAR SURVIOR το οποίο θα καθυστερήσει λίγο να ξεκινήσει γιατί ένας τυφώνας διέλυσε τις περισσότερες κατασκευές – εγκαταστάσεις  κυρίως πίστες αγωνισμάτων που ήταν στημένες δίπλα σε ακροποταμιές και ακροθαλασσιές.

Εδώ που τα λέμε δεν είχαμε και κάνα μαράζι για το πότε θα ξεκινήσει το Survivor.

 

Mετά το τριήμερο της 28ης του Οκτώβρη το επόμενο καθισιό Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Μέχρι τότε αγάντα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης