Μεταγραφική… αντεπίθεση στον ΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Κατσέτης, αγώνας δρόμου για να «κλείσει» το ρόστερ

 Μεταγραφική… αντεπίθεση στον ΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Κατσέτης, αγώνας δρόμου για να «κλείσει» το ρόστερ

Συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς οι μεταγραφικές εξελίξεις στους αργοναύτες, με τις θέσεις των κεντρικού αμυντικού, επιθετικού και εξτρέμ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Σχετικά με τα μετόπισθεν, γίνεται προσθαφαίρεση προσώπων αφού ο Γκιντίδης δεν ικανοποίησε και αποχώρησε. Ως εκ τούτου ο ΑΟΚ εξετάζει δύο περιπτώσεις έμπειρων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε Super League 2 και Γ’ Εθνική αντίστοιχα.

Βασικό μέλημα τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητικού team είναι τις επόμενες ημέρες να κλείσει και η εκκρεμότητα του βασικού επιθετικού της ομάδας. Εξέλιξη που συνδέεται με τις περιπτώσεις Κωστούλα και Γκίκα (έμεινε ελεύθερος από Αιολικό). Ο ΑΟΚ θα περιμένει και τυχόν αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών από συλλόγους της Super League 2.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του πλάγιου επιθετικού, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να ολοκληρωθούν οι επόμενες δύο φιλικές αναμετρήσεις και παράλληλα εξετάζουν περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Στόχος είναι το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 του μήνα.

Παράλληλα, οι αργοναύτες επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Πολ Κατσέτη:

Ο Α.Ο Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ελληνοαυστραλό Paul Κατσέτη. Ο Κατσέτης είναι 26 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός μέσος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Αυστραλίας με την φανέλα της Manly United ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ελπίδων. Paul καλώς ήρθες στην Ελλάδα και στην Καβάλα. Καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΚ!

** Θυμίζουμε πως μπορείτε να παραγγείλετε την κάρτα διαρκείας σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/…/1B2ExUuG0vmNXfi1wAPjvrEv77vwb…».

Διαβάστε επίσης