Μεταγραφική ενίσχυση για Νέστο και ΜΑ Ορφανίου

 Μεταγραφική ενίσχυση για Νέστο και ΜΑ Ορφανίου

Νέστος: Έκλεισε τον Ολλανδό Φαν Βορτ

Μεταγραφικός “πυρετός” σε εξέλιξη στο Νέστο Χρυσούπολης, που συμφώνησε οριστικά όπως αναμενόταν με τον παλιό γνώριμο εξτρέμ, τον Βούλγαρο Ντάνιελ Κούτεφ, που ήδη άρχισε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Κεχαγιά.

Επίσης, με τους Καβαλιώτες τα βρήκε και άρχισε προπονήσεις ο 23χρονος Ολλανδός κεντρικός μέσος, Ορλάντο Φαν Βορτ, που ήταν συμπαίκτης με τον Φράνκο Σέα πέρυσι στην ΑΕΠ Κοζάνης και θα βρει στο ρόστερ έναν συμπατριώτη του, τον εξτρέμ, Ζεροέν Λούμου.

Ο Φαν Βορτ έχει παίξει ακόμα σε Ελιά Λυθρόδοντα και ΑΕ Ζακκακίου στην Κύπρο, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα απόκτησης ενός Σέρβου στόπερ. Βεβαίως, τα δελτία των Κούτεφ και Φαν Βορτ δεν εκδόθηκαν και δεν υπολογίζονται για τον “τελικό” του Σαββάτου, εντός με τον Πανθρακικό.


ΜΑ Ορφανίου: Πέντε ακόμη μεταγραφές

Πεντάδα μεταγραφών ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, που απέκτησε  τον δεξιό μπακ του Εδεσσαϊκού, Πέτρο Πέλκα, ενώ στα ασπρόμαυρα ντύθηκε και ο Νίκα Μτσεντλισβίλι, εξτρέμ με θητεία σε Πιερικό, Νάουσα, Κέρκυρα, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Θύελλα Καμαρίου, Αήττητο Σπάτων, Αιολικό, Κύπρο και μέχρι πρότινος ΑΟ Πυλίου Κω. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ανακοίνωσε και την έλευση των Πάντου (τερματοφύλακας), Λιόλιου και Κιουτσούκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των “ασπρόμαυρων”:

“Ενίσχυσης συνέχεια… Ο Μέγας Αλέξανδρος προχωράει σε ακόμα δύο μεταγραφές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα ο Πέτρος Πέλκας αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός και έρχεται για να δώσεις λύσεις τόσο αμυντικά όσο και στην δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας.

Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Εδεσσαϊκός! Στη δημιουργία αλλά και στο επιθετικό κομμάτι θα εστιάσει ο Νικα Μτσεντλισβιλι ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός , δίνοντας άλλο αέρα στα φτερά της ομάδας. Τελευταίος του σταθμός ο Α.Ο. Πυλίου Κω! Η Διοίκηση σας καλώς ορίζει και ευχόμαστε μαζί να επιτύχουμε τους στόχους μας!».

Διαβάστε επίσης