• 25 Απριλίου 2024,

Μετακομίζει το ΚΚΕ

 Μετακομίζει το ΚΚΕ

Πριν από την περίοδο των εορτών το ΚΚΕ ανακοίνωσε αναλυτικά τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων του για τις τοπικές εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Κατά γενική ομολογία η προεκλογική περίοδος κυρίως των υποψηφίων Δημάρχων είναι διαφορετική για τους επικεφαλής των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης ενώ εμφανίζονται συχνότερα εκεί που είναι η τοπική κοινωνία. Το συμπέρασμα θα το επιβεβαιώσουμε με τις επόμενες προεκλογικές δραστηριότητες και του κ. Παπατολίδη Δημήτρη, υποψηφίου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και με τους υποψήφιους Δημάρχους του ΚΚΕ και στους 4 Δήμους του νομού.

Πριν το τέλος Ιανουαρίου το ΚΚΕ Καβάλας θα έχει να παρουσιάσει μια ευχάριστη είδηση. Επιτέλους ήρθε η ώρα της μετακόμισης στα ιδιόκτητα γραφεία σε οδό κάθετη της οδού Ομονοίας. Όσοι τα είδαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτά.

Οι χώροι μετά την αγορά του ακινήτου, έτυχαν ιδιαίτερης φροντίδας, τις περισσότερες φορές με εθελοντική εργασία και δεν έχουν καμία σχέση με τα γραφεία που λειτουργούσε στην πόλη μας, στο πρόσφατο και μακρινό παρελθόν, το κόμμα.

Όσον αφορά τώρα τον υποψήφιο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστο Ποτόλια, αυτός προετοιμάζει να παρουσιάσει περισσότερους από 50 υποψηφίους του σε εκδήλωση που θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης