• 3 Μαΐου 2024,

Μη κρατικά πανεπιστήμια: Και πληρώνεις και ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ εισαγωγής !

 Μη κρατικά πανεπιστήμια: Και πληρώνεις και ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ εισαγωγής !

Το τελευταίο και πολύ πρόσφατο συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε προχθές στην Μάνδρα Αττικής με θύμα αυτή την φορά ένα επιχειρηματία που είχε συμμετοχή και στα Διοικητική Συμβούλια αρκετών ποδοσφαιρικών ομάδων δείχνει ότι η εξάρθρωση της λεγόμενης Greek Mafia δεν θα είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Μπορεί ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να είναι σαφώς καλύτερος από τον προηγούμενο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα εγκλήματα θα εξαρθρωθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Είναι δικαιολογημένος  ο εκνευρισμός αρκετών συμπολιτών μας για την κατάσταση που παρουσιάζει σήμερα το κέντρο της Καβάλας αλλά χρειάζεται να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα αφού τα έργα που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της πόλης έχουν και αυτή την φάση που ομολογουμένως δυσκολεύει την καθημερινότητα μας.

 

Ο Ανοιξιάτικος καιρός με αυτές τις υπέροχες και ηλιόλουστες Αλκυονίδες ημέρες τελειώνει σήμερα αφού από αύριο Κυριακή το σκηνικό του καιρού αλλάζει με βροχές , καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Μάλιστα σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε αυτό το κύμα κακοκαιρίας αυτή την φορά θα επηρεάσει και την δική μας Περιφέρεια.

Το νου σας …

 

Έχουν δίκιο οι αγρότες αλλά που να το βρούνε.

Και στέλνουν ως απάντηση στην κυβέρνηση που τους καλεί επίμονα σε διάλογο ότι πλέον ήρθε η ώρα για αποφάσεις και όχι διαλόγους.

Άλλωστε ότι είχανε να πουν και οι μεν και οι δε το είπανε.

Θα είναι πραγματικά είδηση όταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα μπούνε στο ανακαινισμένο σπίτι τους.

Περιμένουμε με αγωνία την ευχάριστη ανακοίνωση γιατί μας έχουν πρήξει με τι αναρτήσεις που περιγράφουν το συναίσθημα της προσμονής.

 

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα των μην κρατικών Πανεπιστημίων όταν για την εισαγωγή σε αυτά θα απαιτούνται Πανελλήνιες εξετάσεις.

Και θα πληρώνουν δηλαδή οι γονείς και εξετάσεις θα δίνουν τα παιδιά τους όπως γίνεται και για την εισαγωγή τους στα κρατικά πανεπιστήμια.

Μήπως ο αρμόδιος Υπουργός ο Πιερακάκης κάπου τα έχει μπερδέψει ;

 

Καλά οι Αμερικάνοι είναι ικανοί αν καταφέρει  ο Τραμπ  και κατέβει και πάλι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ να τον ξανά ψηφίσουν και να τον εκλέξουν.

«Μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι» που λέει και το τραγούδι.

 

Έγινε μία έρευνα που έδειξε ότι το ποτό που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων είναι η μπύρα και μάλιστα με διαφορά από το δεύτερο ούζο και το τρίτο τσίπουρο.

Η μπύρα είναι αλήθεια το ποτό με τις μικρότερες συνέπειες σε hangover , είναι σχετικά φτηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα , είναι για τις  περισσότερες ώρες της ημέρας και το καλοκαίρι είναι η πρώτη επιλογή των Ελλήνων.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης