Μια καλή μέρα ξεκινάει με ένα καλό πρωϊνό …

 Μια καλή μέρα ξεκινάει με ένα  καλό πρωϊνό …

Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι το πρωϊνό γεύμα ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο της εποπτείας και των μνημονίων.

Ένα καλό πρωϊνό μπορεί να σου δώσει όλη αυτή την ενέργεια που χρειάζεσαι προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες της ημέρας.

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε τα τελευταία χρόνια της δημοσιονομικής μας προσαρμογής κάθε μέρα διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις και προβλήματα.

Τώρα όσο αφορά την διατροφή μας όπως λέει και ο λαός μας ο σοφός το πρωί πρέπει να τρώς σαν βασιλιάς το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος.

Εμείς εδώ στην Ελλάδα μέχρι και πριν απο μερικά χρόνια κάναμε ακριβώς το αντίθετο και για τον λόγο αυτό είχαμε διάφορα θέματα.

Το πρωί που σηκωνόμασταν δεν βάζαμε τίποτα στο στόμα μας και την βγάζαμε μόνο με τσιγάρο και καφέ, το μεσημέρι στα τσίπουρα και το βράδυ καμμιά μπριζολίτσα στο αντικολλητικό τηγάνι σβησμένη με κρασί έτσι για να γουστάρουμε.

Αυτά τα γούστα μας φάγανε.

Να γουστάρουμε το ένα , να γουστάρουμε το άλλο δεν έμεινε τίποτα όρθιο στην χώρα αυτή.

Απο το 2010 και μετά αρχίσαμε και εδώ στην Ελλάδα να υιοθετούμε τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής με πολύ γυμναστήριο , περπάτημα και λιγότερο φαγητό.

Απο το 2010 και μετά άρχισε να μπαίνει στην ζωή μας το κολάν και τα παπούτσια τα αθλητικά με τους διπλούς και τους τριπλούς πάτους για τους κραδασμούς.

Γίναμε όλοι πιο spor τύποι αρχίσαμε να προσέχουμε την διατροφή μας και βάλαμε στην ζωή μας και τα τσιμπούκια τα ηλεκτρονικά που έχουν α αντικαταστήσει τα τσιγάρα.

Οι γνωστές και ως Αμερικανιές τις οποίες πλέον δεχόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία.

 

Τα κανάλια που δεν καταθέσανε φάκελο για άδεια τέλη Φεβρουαρίου κλείνουν !

Μεταξύ αυτών και το ΜΕΓΚΑ που έχει τελικά ένα άδοξο τέλος και περίπου 400 οικογένειες θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν αρκετά δύσκολες καταστάσεις.

Και δεν είναι ούτε δέκα ούτε είκοσι για να τους αποροφήσουν τα άλλα κανάλια.

Είναι 400 !!!

Πρόβλημα.

 

Στις 21 Γενάρη ημέρα Κυριακή κλείνει το φως και ανάβει η τηλεόραση για Όλα Φαρμάκη και Ελένη Χατζίδου.

Καταλαβαίνετε το σοβαρό προβάδισμα που θα έχει η ομάδα των διάσημων με αυτά τυα δύο κορίτσια που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν την διαφορά , να κάνουν το γκολ στην ποδοσφαιρική γλώσσα.

Είναι και τα δύο κορίτσια παίκτες περιοχής που αν βρεθούν απέναντι απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα θα το κάνουν τον γκολ.

Εχουν σωστές τοποθετήσεις μέσα στην περιοχή και μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Είναι τα λεγόμενα ελάφια !

 

Όσα έκτακτα δελτία και να βγάλει στον αέρα το ΜΕΓΚΑ δεν αλλάζει η κατάσταση και η τύχη του μεγάλου καναλιού που οδεύει προς κλείσιμο αφού οι μέτοχοι του καναλιού δεν καταθέσανε φάκελο για να πάρει το κανάλι άδεια.

Τελικά η εποχή του Καράτε Κιντ για το μεγάλο κανάλι του Αμαρουσίου δεν ήταν μια μεταβατική περίοδο αλλά ο επίλογος.

Αφού όλους αυτούς τους μήνες της τηλεοπτικής αδράνειας είδαμε ταινίες που είναι αλήθεια οτι είχαμε χρόνια να δούμε όπως όλα τα Καράτε Κιντ με Ντάνιελ Σαν και Μιγιάγκι και τα ΡΟΚΥ ήρθε η ώρα για να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Κρίμα αλλά αυτή είναι η μαύρη αλήθεια και η πραγματικότητα.

Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά δεν είναι.

 

Λόγω του οτι μειώνονται κάποιοι φόροι που πληρώνουμε μέσα απο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αυτό θα έχει ως συνέπεια απο 1/1/2018 να έχουμε πιο φθηνό ρεύμα και να γλυτώνουμε έως και 50 ευρώ σε κάθε λογαριασμό.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους παρόχους της ΔΕΗ αλλά και άλλων εταιριών.

Αυτή είναι μια ευχάριστη είδηση μετά απο ένα σερί αυξήσεων και ανατιμήσεων που μας είχανε δυσκολέψει αρκετά και είχανε μετατρέψει τους λογαιρασμούς της ΔΕΗ σε εφιάλτη.

Για τον λόγο αυτό και τους τελευταίους μήνες μας έχουν προκύψει ένα σωρό άλλες εταιρίες που υπόσχονται πιο φθηνό ρεύμα απο οτι η ΔΕΗ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο με πολλές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι όλα θα πάνε καλά όπως είμαστε και βέβαιοι οτι ο χειμώνας είναι μπροστά μας.Ο Φλεβάρης θα είναι ο μήνας του φετεινού χειμώνα αγαπητοί μου αναγνώστες.

με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης