• 26 Απριλίου 2024,

Μια μικρή καθημερινή περιπέτεια …. Στα αποδυτήρια της παραλίας

 Μια μικρή καθημερινή περιπέτεια …. Στα αποδυτήρια της παραλίας

Τα ξύλινα αποδυτήρια ενός ατόμου που συναντάμε κυρίως σε οργανωμένες (και καλά) παραλίες είναι συνήθως από μόνα τους μία περιπέτεια με πολλά απρόοπτα πολλές φορές.

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή η ξύλινη κατασκευή που υπάρχει για να εξασφαλίζει την διακριτικότητα και την ιδιωτικότητα της στιγμής.

Τις περισσότερες φορές λοιπόν αυτές οι κατασκευές είναι ριμάδια και δεν λειτουργεί τίποτα.

Από τον μεντεσέ που υπάρχει για να ασφαλίζει η πόρτα και να μας απαλλάσει απο διάφορες εκπλήξεις μέχρι τα κρεμαστάρια που υπάρχουν στο εσωτερικό της καμπίνας.

Είναι ότι χειρότερο , πιστέψτε με, να είσαι μέσα στην καμπίνα αυτή με βρεγμένο μαγιό στους αστραγάλους και το στεγνό στα χέρια και να μπουκάρει ο “επόμενος” ο οποίος όμως για διάφορους λόγους δεν έχει καταλάβει ότι είναι ο …. επόμενος !

Την σκηνή αυτή του ανταμώματος συνοδεύει μία πρώτη πολύ δυνατή στιγμή αμηχανίας και αδράνειας κυρίως για αυτόν που είναι μέσα και λιγότερο για αυτόν που έρχεται από έξω.

Ο έξω συνήθως “καθαρίζει” με μια συγνώμη με την οποία όμως δεν γίνονται και θαύματα που λέει το τραγούδι της Αννούλας της Βίσση.

Συνήθως να ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις και σε αυτά τα περιστατικά που συμβαίνουν πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει αυτός που είναι εντός των τοιχών της καμπίνας και οχι αυτός που τα προκαλεί γιατί τις περισσότερες φορές δεν έχει την υπομονή να ελέγξει πριν ανοίξει την πόρτα αν υπάρχει άλλος μέσα.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο μεντεσές στην καμπίνα να είναι καινούργιος και να δουλεύει “τουφέκι”.

Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα γλυτώνεις ένα αναπάντεχο και δυσάρεστο αντάμωμα του “άλλου” με τον “επόμενο” αλλα μπορεί να δυσκολευτείς, όταν κάνεις την δουλειά σου και έπειτα , να ανοίξεις τον μεντεσέ που υπάρχει η περίπτωση να κολλήσει   αφού και η κατασκευή  της καμπίνας αλλά και η τοποθέτηση του μεντεσέ δεν είναι για όσκαρ.

Έχει τύχει αυτός που είναι μέσα  να μην μπορεί να ανοίξει και να βαράει απο μέσα για να τον ακούσει ο επόμενος που περιμένει  απο έξω και να  τον βοηθήσει.

Όλα αυτά είναι περιστατικά που έχουν γίνει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτές τις καμπίνες της παραλίας που κατά τα άλλα υπάρχουν για να κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και την παρουσία μας στην συγκεκριμένη παραλία πιο ευχάριστη.

 

Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη αστρυφυσικός που έκανε διακοπές μαζί με τον σύντροφο της στην Ικαρία.

Η σορός της εντοπίστηκε σε χαράδρα η οποία ήταν 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζευγάρι.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ατύχημα κατά την διάρκεια της πεζοπορίας της.

Οι πιθανότητες να βρίσκεται πίσω από τον τραγικό αυτό θάνατο της ο σύντροφος της είναι ελάχιστες ή μηδαμινές.

Θα είμαστε εδώ να ζήσουμε και αυτό το κύμα καύσωνα για το οποίο μιλάνε όλοι και το οποίο θα μας επηρεάσει τα επόμενα 24ωρα.

Δεν θα είναι και τόσο τρομερό όσο μας λένε αλλά θα είναι ένα ακόμα κύμα θερμό που θα μας ξεβολέψει.

Καλημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης