• 13 Μαΐου 2024,

«Μια ομπρέλα χρώματα»

 «Μια ομπρέλα χρώματα»

 – Πολυκατασκήνωση του Κλάδου Αστεριών του ΣΕΟ στο Διαλεκτό Καβάλας

με 3 υποκατασκηνώσεις από την ΠΕΜΠΤΗ 14 – ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016.

 

Ο κλάδος αστεριών του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ (που αφορά παιδιά ηλικίας 5-7 ετών) διοργανώνει φέτος πολυκατασκηνώσεις ανά περιφέρειες.

Η περιφέρεια Αν.Μακεδονίας και Θράκης μαζί με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα βρεθούν στο Οδηγικό Κέντρο “Άννα & Τάκης Δεληγιάννη” του Τ.Τ. Καβάλας, στο Διαλεκτό του Δήμου Νέστου του Ν.Καβάλας για την Πολυκατασκήνωση με τίτλο: “ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ” με κεντρικό θεματικό άξονα τα οφέλη της φύσης στην καθημερινότητα μας.

Περισσότερα από 60 παιδιά, ηλικίας 5 – 7 ετών, θα βιώσουν την αληθινή ζωή μέσα στη φύση. Με βασικό εργαλείο του Οδηγικού εκπαιδευτικού προγράμματος, το παιχνίδι, θα γεμίσουν γνώσεις,θα γνωρίσουν την ομαδικότητα, την αυτοδιοίκηση, την προσφορά, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Τριάντα (30) εκπαιδευμένα στελέχη του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ οργανώνουν εδώ και μήνες με προσοχή, με εμμονή στη λεπτομέρεια και με άφθονο οδηγικό πνεύμα μια αξέχαστη εμπειρία για τους Βενιαμίν του Σώματος .

Να επισημάνουμε ότι το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ καινοτομεί και διαφέρει με τον ΚΛΑΔΟ ΑΣΤΕΡΙΩΝ και το κατάλληλο οδηγικό πρόγραμμα για τόσο μικρές ηλικίες,ενώ το ΟΔΗΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ” Αννα & Τάκης Δεληγιάννη”, στο Διαλεκτό Καβάλας, αποτελεί ιδανική επιλογή για την άριστη εφαρμογή του.

TO T.T.ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαβάστε επίσης