Μια ξεχωριστή ημέρα για τους μαθητές του Γυμνασίου Νέας Περάμου (φωτογραφίες-video)

 Μια ξεχωριστή ημέρα για τους μαθητές του Γυμνασίου Νέας Περάμου (φωτογραφίες-video)

Στα πλαίσια της δράσης του σχολείου μας, μαθητές από τμήματα της Γ’ τάξης επισκέφθηκαν το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ και το ΕΝΕΕΓΥΛ στην Καβάλα.

Είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κοινές δράσεις με τους νέους φίλους τους και να έρθουν σε επαφή με τις αξίες της συνύπαρξης, της συνεργασίας, της αποδοχής της διαφορετικότητας και του σεβασμού της αναπηρίας.

Ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη επέστρεψαν οι μαθητές του τμήματος Γ2 οι οποίοι αγκάλιασαν τους νέους τους φίλους , τους δώσανε χαρά και δώρα και έκαναν περήφανο το σχολείο μας!!! Όλοι μαζί χόρεψαν, μαγείρεψαν, ζωγράφισαν και συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες που οργάνωσαν οι εκπαιδευτές του ΚΔΑΠ τους οποίους και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την άψογη οργάνωση.

Ευχαριστούμε τους νέους φίλους της καρδιάς μας , τους φιλοξενούμενους στο ΚΔΑΠ, για όσα μας πρόσφεραν!! Η αγάπη που μας έδειξαν είναι δώρο ανεκτίμητο!!! Στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Καβάλας οι μαθητές του τμήματος Γ5 συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες που οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και έπαιξαν βόλεϊ με τους μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ.

Μέσα από τις κοινές αυτές δράσεις , είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας. Τους ευχαριστούμε όλους, μαθητές και εκπαιδευτές και τους περιμένουμε στη Ν. Πέραμο για να ανταποδώσουμε τη χαρά που νοιώσαμε! Οι επισκέψεις αυτές μας έκαναν πιο σοφούς! Είμαστε διαφορετικοί; ΟΧΙ, όταν είμαστε μαζί!

πηγή: Γυμνάσιο Νέας Περάμου

Διαβάστε επίσης