• 25 Απριλίου 2024,

«Μια υπέροχη περίοδος αν και εν μέσω πανδημίας»

 «Μια υπέροχη περίοδος αν και εν μέσω πανδημίας»

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού που έκαναν μαζί οι Παραμυθάδες και η Δημοτική Βιβλιοθήκη. Οι δύο διοργανωτές είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.

Εκ μέρους των Παραμυθάδων ο Χρήστος Τσίρκας δήλωσε στην Πρωινή:

« Η περίοδος του διαγωνισμού ήταν μια υπέροχη περίοδος αν και εν μέσω κορωνοϊού. Από την αρχή στόχος μας ήταν να παραλάβουμε παραμύθια που έγραψαν μαζί μέλη της ίδιας οικογένειας. Γενικά είχαμε πάρα πολλές συμμετοχές, πολλές μάλιστα εκτός Καβάλας. Λάβαμε 53 παραμύθια ενώ αυτά που ξεχώρισαν ήταν 9. Υποχρεωθήκαμε να τα χωρίσουμε σε κατηγορίες αν και αυτό δεν προβλέπονταν. Έτσι και τα βραβεία δόθηκαν ανάλογα με τις κατηγορίες. Ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί. Θέλουμε τη συνεργασία με τη Δ. Βιβλιοθήκη, αυτή για μας είναι ένας καλός σύμμαχος. Όσα παραμύθια διακρίθηκαν στο διαγωνισμό θα είναι το περιεχόμενο βιβλίου που θα τυπωθεί».

Λόγω των μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού η ομάδα των Παραμυθάδων έχει διακόψει την άλλη της δραστηριότητα όπως και τις συναντήσεις της στο χώρο που διαθέτει. Είναι σε ετοιμότητα να επανέλθει όταν τα μέτρα χαλαρώσουν κι αυτό επιτραπεί. Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε η ομάδα δεν κάνει σχέδια για το Καλοκαίρι. Περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα δεδομένα.

 

Διαβάστε επίσης