• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Μικρά και μεγάλα παιδιά μαζί στο Αμφιθέατρο

 Μικρά και μεγάλα παιδιά μαζί στο Αμφιθέατρο

Περίεργη διαδικασία εκτυλίχθηκε χθες από το πρωί μέχρι το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Ειδικότερα στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου. Συνυπήρξαν μαθητές δημοτικών σχολείων, μαζί με σπουδαστές του ΤΕΙ. Στο φουαγιέ πραγματοποιήθηκε χθες και συνεχίζεται σήμερα, έκθεση εργασιών μαθητών, απ΄ όλα τα δημοτικά σχολεία του Νομού.

Στο βάθος της ίδιας αίθουσες πραγματοποιήθηκαν εκλογές με δύο κάλπες. Επρόκειτο για τις εκλογές των φοιτητών του ΤΕΙ Καβάλας.

Με απόφαση που πήρε το ίδρυμα οι εκλογές για λόγους ασφαλείας – πρώτη φορά στην ιστορία του ιδρύματος – έγιναν χθες στο Φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου.

Το αίτημα της διοίκησης του ΤΕΙ για να προστατέψει την περιουσία του έγινε δεκτό από τον κ.Θ. Μαρκόπουλο, ο οποίος μάλιστα ως παλιός συνδικαλιστής φοιτητής έκανε το μεσημέρι μία βόλτα στο χώρο των εκλογών.

Στο μεγαλύτερο χώρο της ίδιας αίθουσας πραγματοποιήθηκε έκθεση καλλιτεχνικής φύσεως από τη δουλειά, όλη τη χρονιά, μαθητών δημοτικών σχολείων. Χθες λοιπόν το πρωί, μαθητές δημοτικών σχολείων επισκέπτονταν την έκθεση, φοιτητές είχαν φτιάξει την προεκλογική ατμόσφαιρα που όλοι γνωρίζουν, για τις δικές τους εκλογές.

Η συνύπαρξη μικρών και μεγάλων παιδιών, ήταν αρμονική. Πάντως η έκθεση των μαθητών συνεχίζεται και σήμερα, ενώ οι εκλογές τέλειωσαν χθες βράδυ.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τη διαδικασία των σπουδαστικών εκλογών. Οι κάλπες ήταν χθες δύο. Για τους ΣΤΕΦ και την ΣΔΟ. Το πρωί η προσέλευση ήταν πολύ μικρή με αποτέλεσμα στις 12.30 το μεσημέρι να έχουνε ψηφίσει περίπου 100 άτομα. «Είναι αναμενόμενο. Οι φοιτητές έρχονται από το μεσημέρι και μετά», έλεγαν όσοι γνωρίζουν περισσότερα για τη διαδικασία.

Έξω από το κτήριο του αμφιθεάτρου υπήρχε προεκλογική ατμόσφαιρα, με πολλά πηγαδάκια και τα γνωστά περίπτερα των σπουδαστικών παρατάξεων. Ξεχώριζαν ωστόσο μόνο οι σπουδαστικές παρατάξεις της Ν.Δ. και του ΚΚΕ. Άλλες σπουδαστικές παρατάξεις δεν εμφανίστηκαν.

 

Διαβάστε επίσης