Μικρή παράκαμψη λόγω οικοδομικής άδειας

 Μικρή παράκαμψη λόγω οικοδομικής άδειας

Δημοτικοί υπάλληλοι εργάζονται από την προηγούμενη εβδομάδα στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου «Αν. Καραγιάννη». Δίνουν την εντύπωση ότι διορθώνουν την περίφραξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Παρόλα αυτά οι εργασίες είναι πιο σημαντικές. Κατασκευάζεται μία μικρή παράκαμψη της οδού που συναντά την Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού μπροστά από το βενζινάδικο, οδός η οποία διευκολύνει τους πελάτες του Βασιλόπουλου, κι όσους κινούνται προς την περιοχή του νέου κολυμβητηρίου.

Η παράκαμψη είναι απαραίτητο να κατασκευαστεί, μα είναι όμως λίγων μέτρων, καθώς οικοπεδούχος από την πλευρά των καταστημάτων εξέδωσε οικοδομική άδεια και στην περιοχή πρόκειται να κατασκευάσει  – όπως φημολογείται – τρεις τουλάχιστον κατοικίες.

Οι ίδιες πληροφορίες που δεν έχουνε επιβεβαιωθεί επισήμως αναφέρουν ότι οικοδομικές άδειες εκδόθηκαν την προηγούμενη άνοιξη στο πλαίσιο της τοπικής πράξης εφαρμογής που έχει προηγηθεί, της οριστικοποίησης του σχεδίου πόλης Περιγιαλίου.

Οι παρεμβάσεις του Δήμου Καβάλας είναι υποχρεωτικές να γίνουν, η παράκαμψη δηλαδή στη συγκεκριμένη οδό, καθώς έτσι ορίζει η νομοθεσία στην περίπτωση που οικοπεδούχος στην ίδια περιοχή εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να κατασκευάσει καταστήματα ή σπίτια.

 

Διαβάστε επίσης