cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Μήνυμα ενότητας από τον Αντώνη Αντωνίου στη Γ. Σ της ΕΠΣΚ(φωτογραφίες)

 Μήνυμα ενότητας από τον Αντώνη Αντωνίου στη Γ. Σ της ΕΠΣΚ(φωτογραφίες)

Χειροκροτήθηκε απ` όλους ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ Αντώνης Αντωνίου στη γενική συνέλευση της ΕΠΣΚ που έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο, όταν στη σύντομη ομιλία του τόνισε: « Οι εκλογές της ΕΠΣΚ έχουν τελειώσει. Δε χρειάζεται ρεβανσισμός.  Ολοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλό του Καβαλιώτικου Ποδοσφαίρου. Εμείς σαν ΑΟΚ θα πρωτοστατήσουμε σε αυτό. Καλούμε όλες τα σωματεία σε συνεργασία για να γίνουν βήματα προς τα μπρος»

Η γενική συνέλευση της ΕΠΣΚ ξεκίνησε γύρω στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.   Δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις(κυρίως για τη διαιτησία) ανάμεσα στον πρώην πρόεδρος της κ. Μπάμπη Ευσταθιάδη και στους τωρινούς διοικούντες. Ο ίδιος σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν πήρε τις απαντήσεις που έπρεπε σε βασικά θέματα που ρώτησε.

Η Μαρία Τσίλογλου στην τοποθέτηση της απευθυνόμενη προς τον Μπάμπη Ευσταθιάδη του είπε: « Είστε ένας παράγοντας με μεγάλη εμπειρία, μεγαλύτερη από εμάς. Θέλουμε την επιείκεια σας και τη βοήθεια σας. Οι γνωριμίες σας είναι πολλές στην Αθήνα.  Εσείς όμως όλο το χειμώνα δεν κάνατε τίποτα άλλο παρά να μας κατηγορείται στα ΜΜΕ.  Ελάτε να συνεργαστούμε για το καλό του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου». Ο Μπάμπης Ευσταθιάδης απάντησε: « Εσείς σαν διοίκηση  είστε αυτοί που θέλατε να με αφανίσετε από το χώρο του ποδοσφαίρου, θαρρείς και… πυροβόλησα κάποιον»

Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε η Β` κατηγορία της ΕΠΣΚ να διεξαχθεί σε 3 ομίλους την σεζόν 2018-2019 οπότε καταργείται η Γ` Κατηγορία τουλάχιστον για 1 χρόνο. Ακόμη θα έρχεται από τη νέα σεζόν το Κύπελλο ομίλων ανά κατηγορία.  Θα είναι μια καινούρια διοργάνωση.

Επίσης απονεμήθηκαν τα διπλώματα προπονητών σε αυτούς που πέτυχαν στις εξετάσεις της σχολής που έγιναν στην Καβάλα.

Παραβρέθηκαν δυο πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΚ οι κ.κ Σωκράτης Παπαδόπουλος και Γιώργος Κωνσταντινίδης αλλά και ο πρώην πρόεδρος των διαιτητών κ.  Κώστας  Κωνσταντινίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης