• 23 Απριλίου 2024,

Μήπως αυτή η μεγάλη ανατροπή της Κυριακής πρέπει επιτέλους να αφυπνίσει τους φιλάθλους της Καβάλας ;

 Μήπως αυτή η μεγάλη ανατροπή της Κυριακής πρέπει επιτέλους να αφυπνίσει τους φιλάθλους της Καβάλας ;

Είναι λέτε ικανή αυτή η μεγάλη ανατροπή που ζήσαμε την Κυριακή στο “Ανθή Καραγιάννη” στο παιχνίδι με την Καλαμάτα να αφυπνίσει τους Καβαλιώτες φιλάθλους ;

Εϊναι αρκετή να τους βγάλει από τον λήθαργο και να τους θυμίσει τον δρόμο που οδηγεί στο “Ανθή Καραγιάννη” ;

Ο ΑΟΚ μετά από 5 χρόνια μιζέριας έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά έχει δείξει μέχρι σήμερα με τα αποτέλεσμα που έχει φέρει στις πρώτες αγωνιστικές της FL ότι η νέα Γ’ Εθνική είναι απλά μία στάση στον δρόμο που θα μας οδηγήσει ακόμα ψηλότερα.

Απαραίτητη βέβαια προυπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια των Καβαλιωτών επιχειρηματιών που έχουν μπει μπροστά και έχουν αναλάβει να οδηγήσουν το καραβάκι σε μεγαλύτερα λιμάνια.

Ο κόσμος στο παιχνίδι με την Καλαμάτα ήταν σίγουρα περισσότερος απο ότι στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια αλλά δεν ήταν αυτός που πρέπει να είναι.

Ομάδα ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ δεν μπορεί να έχει μέλλον.

Έχουμε καλή ομάδα , έχουμε διοίκηση ( ίσως την καλύτερη της κατηγορίας) έχουμε καλό προπονητή και το μόνο που μας λείπει είναι ένα γεμάτο γήπεδο που θα δίνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι φτερά στους παίκτες να κερδίζουν τα παιχνίδια και κουράγιο στην διοίκηση να συνεχίσει το δύσκολο αναμφισβήτητα έργο που έχει αναλάβει.

Όλοι θέλουμε τον ΑΟΚ να κερδίζει , όλοι θέλουμε τον ΑΟΚ πιο ψηλά , όλοι θέλουμε ο ΑΟΚ να γίνει και πάλι ΑΟΚΑΡΑ !

Προχθές στο παιχνίδι με την Καλαμάτα ζήσαμε μεγάλες στιγμές και φωνάξαμε μικροί μεγάλοι για την αγαπημένη μας ομάδα.

Αν ο φίλαθλος κόσμος της πόλης στηρίξει την ομάδα και την διοίκηση με την παρουσία του στο γήπεδο να είστε σίγουροι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανυγηρίζουμε την άνοδο της ομάδας μας στη Super League 2.

 

Και από την γκολάρα του Μαρκόπουλου που ελπίζουμε ότι θα μας βάλει όλους σε εγρήγορση όσο αφορά τον ΑΟΚ στην μεγάλη νίκη του Τσιτσιπά του Στέφανου στον συγκλονιστικό τελικό με τον Αυστριακό Ντόμινικ Τίεμ με 2 – 1 σετ.

Ο Έλ­λη­νας α­στέ­ρας του πα­γκό­σμιου τέ­νις θα ει­σπρά­ξει το πο­σόν των 2.650.000 δο­λα­ρί­ων για την κα­τά­κτη­ση του τί­τλου, ε­νώ στην φε­τι­νή του βαθ­μο­λο­γί­α θα προ­στε­θούν 1.300 πό­ντοι και θα φτά­σει τους 5.300 το 2019.

 

Αυτά και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Η εβδομάδα που μόλις ξκίνησε θα έχει αστάθεια και θα μας φέρει και χαμηλότερες πιο χειμερινές θερμοκρασίες.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης