• 19 Απριλίου 2024,

Μουσικός καλοκαιρινός… «καύσωνας» στην Καβάλα με σπουδαίους καλλιτέχνες και κορυφαίες συναυλίες

 Μουσικός καλοκαιρινός… «καύσωνας» στην Καβάλα με σπουδαίους καλλιτέχνες και κορυφαίες συναυλίες

Αν και ακόμη (για τους περισσότερους από αυτούς) δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, το μουσικό lineup που σχηματίζεται για το προσεχές καλοκαίρι στην πόλη αλλά και το νομό Καβάλας δημιουργεί ιδιαίτερα μεγάλη προσμονή και τεράστιες προσδοκίες στους φίλους του καλλιτεχνικού χώρου.

Οι πρώτες -ανεπίσημες- πληροφορίες κάνουν λόγο για πολυάριθμες εκδηλώσεις και συναυλίες με κορυφαία ονόματα από τη μουσική βιομηχανία της χώρας. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε για τις εμφανίσεις των: Πυξ Λαξ (15 Ιουλίου στο Ακόντισμα), Άλκηστις Πρωτοψάλτη (25 Ιουλίου στο πλαίσιο του Cosmopolis Festival), Locomondo (30 Ιουλίου για το ίδιο φεστιβάλ).

Νωρίτερα σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως η Νατάσσα Μποφίλιου θα επισκεφτεί και φέτος τη μουσική σκηνή του Ακοντίσματος, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στους σταθμούς της προσεχούς της καλοκαιρινής περιοδείας. Ωστόσο η λίστα με τα μεγάλα ονόματα που επρόκειτο να εμφανιστούν ζωντανά στην Καβάλα δε σταματάει εκεί…

Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Βέρτης θα επιστρέψει στην πατρίδα του, για να (επαν)εμφανιστεί στο κεντρικό λιμάνι, σε μια σπουδαία μουσική βραδιά. Επιστρέφει λοιπόν στην Καβάλα, με τις ίδιες προϋποθέσεις της τελευταίας του live εμφάνισης, και πάλι στην περιοχή του κεντρικού λιμανιού (Δεκαπενταύγουστος 2013). Η συναυλία του προγραμματίζεται να γίνει τις πρώτες ημέρες του ερχόμενου Αυγούστου.

Παρόμοια θα είναι και η κατάσταση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, που όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση σε beach bar του Δήμου Παγγαίου όπως και το περσινό καλοκαίρι. Σε beach bar της Κεραμωτής φημολογείται πως θα εμφανιστούν και οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Σάκης Ρουβάς αλλά και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Βρισκόμαστε εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων που θα δημιουργήσουν μεγάλο κύμα ενθουσιασμού αλλά και θα προσελκύσουν επισκέπτες από όλες τις γύρω περιοχές…

Διαβάστε επίσης