Μπάμπης Χρυσοστομίδης στους 93,7: «Δεν λέμε όχι στην διεκδίκηση της ανόδου»

 Μπάμπης Χρυσοστομίδης στους 93,7: «Δεν λέμε όχι στην διεκδίκηση της ανόδου»

Δηλώσεις για το ματς με την ΑΕΚ Καβάλας αλλά και για την πρωτιά του Μ. Α Ορφανίου στο βαθμολογικό πίνακα της Α` κατηγορίας έκανε στους 93,7 ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Χρυσοστομίδης.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Κρίνεται δίκαιη η επικράτηση του Μέγα απέναντι στην ΑΕΚ;

Απάντηση: Αν κρίνουμε απ` όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού νομίζω πως είναι δίκαιη. Τα πρώτα όμως 30 λεπτά του αγώνα ανήκουν καθαρά στην ΑΕΚ. Μπήκε καλύτερα, μας πίεσε, είχε την υπεροχή αλλά δεν δημιούργησε την κλασσική ευκαιρία. Μετά το 30` βρήκαμε τα πατήματα μας, μας βοήθησε το γκολ και στο β` μέρος βελτιώσαμε λίγο την εικόνα μας και φτάσαμε στο 3-0.

Ερώτηση: Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού;

Απάντηση: Το 3-0 όντως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Δεν ήταν τόσο εύκολη η επικράτηση. Κρατάμε τους 3 βαθμούς. Η εμφάνιση μας σε αγωνιστικό επίπεδο δεν ήταν και η καλύτερη.  Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα.  Να ρίξουμε τους τόνους , γιατί φαίνεται  ότι στην αντιμετώπιση ενός αγώνα μας έχει πάρει λίγο η έπαρση. Φάνηκε ότι επηρεάστηκαν οι παίκτες μου και από το στραβοπάτημα του Ορφέα και νομίζανε ότι θα κερδίσουν εύκολα. Εγώ το επισήμανα αυτό πριν το παιχνίδι ότι δηλαδή δεν πρέπει να κοιτάνε τι κάνει ο Ορφέας. Αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού όπου το μυαλό μας ήταν στην ισοπαλία που έφερε ο Ορφέας στην Νέα Πέραμο.  Έτσι είχε την υπεροχή η ΑΕΚ. Όταν σοβαρευτήκαμε και μπήκαμε στο παιχνίδι, γίναμε λίγο καλύτεροι.

Ερώτηση: Τρομάζει η κορυφή του πρωταθλήματος τον Μέγα;

Απάντηση: Το κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Αν  έλεγες  ότι αυτή τη στιγμή  ο Μέγας είναι  πρώτος στην Α` κατηγορία, ίσως και να ακουγόταν σαν ψέμα.  Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν γνωρίζαμε την κατηγορία. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα. Ο πρώτος στόχος που βάλαμε από την αρχή είναι η γρήγορη παραμονή και αυτό το θέλουμε μέχρι το τέλος.

Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

Ερώτηση: Πάντως είναι ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Μέγα στο πρωτάθλημα.

Απάντηση: Είναι σίγουρα. Αυτό φαίνεται. Κανένας δεν περίμενε μια νεοφώτιστη ομάδα μετά από 23 χρόνια που απουσίαζε από την Α` κατηγορία να βρεθεί στην κορυφή. Από εκεί και πέρα χαμηλά το κεφάλι και να παίζουμε τη μπάλα μας. Στο τέλος θα δούμε. Αν στη διάρκεια είμαστε στην κορυφή η κοντά μέχρι τέλος θα διεκδικήσουμε την άνοδο.

Ερώτηση: Περνάει από το μυαλό σας η Γ` Εθνική;

Απάντηση: Σίγουρα. Όταν είσαι πρώτος είναι αυτονόητο ότι κάποια στιγμή αλλάζεις σκέψη και λες αφού μπορώ γιατί να μην το διεκδικήσω.

Ερώτηση:  Πόσες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο;

Απάντηση: Ο Ορφέας από την αρχή ξεκαθάρισε τον στόχο που έχει και είναι η άνοδος. Ο Βύρωνας θα είναι διεκδικητής αν και δεν έχουμε παίξει μαζί. Η Φωλιά έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές στην κατηγορία. Αυτός που έχει  τη μεγαλύτερη διάρκεια θα έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο.

Επίσης στις ομάδες οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές θα κάνουνε τη διαφορά. Η ομάδα που έχει τους καλύτερους μικρούς ηλικιακά θα έχει προβάδισμα.

Είναι πάντως πολύ νωρίς. Ακόμη είμαστε στην 5η αγωνιστική. Θεωρώ ότι τον πρώτο στόχο που βάλαμε από την αρχή και που είναι η γρήγορη παραμονή μάλλον εύκολα θα τον πιάσουμε. Αν έρθει η διεκδίκηση της ανόδου δεν θα πούμε όχι.

Φέτος όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές στην Α` κατηγορία. Καμία νίκη που πετύχαμε δεν ήταν εύκολη με τις ομάδες που παίξαμε. Είδατε και ο Ορφέας έφερε ισοπαλία με τον Βρασίδα που δεν είχε βαθμό μέχρι το Σάββατο. Ήταν ένα μήνυμα αυτό το ματς που πιστεύω ότι το πήραμε όλοι μας.

Ερώτηση: Σκέφτεστε μεταγραφική ενίσχυση αν ο Μέγας είναι στην κορυφή;

Απάντηση: Αυτό δεν είναι επί του παρόντος. Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι από τη στιγμή που είναι η ομάδα πρώτη με αυτούς τους παίκτες δε χρειάζεται να χαλάσει η χημεία. Αυτοί οι παίκτες έχουν την ομάδα πρώτη και θα συνεχίσουμε με αυτούς.

 

Διαβάστε επίσης