• 27 Απριλίου 2024,

Μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική: Ο Ορφέας υποδέχεται τη Νίκη Ευκαρπίας

 Μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική: Ο Ορφέας υποδέχεται τη Νίκη Ευκαρπίας

Μεγάλο παιχνίδι στην Ελευθερούπολη, όπου ο τοπικός Ορφέας υποδέχεται τη Νίκη Ευκαρπίας, σ’ ένα καθοριστικό παιχνίδι για την άνοδο στη Γ` Εθνική.

Ο Ορφέας αν κερδίσει κάνει το πιο σημαντικό βήμα. Θα πάει στους 7 βαθμούς και θα θέλει 3 ή 4 βαθμούς ακόμη σε 3 παιχνίδια που θα απομείνουν. Εκτός του Δημήτρη Γιαλαμή όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του Στέλιου Κατρακυλάκη.

Οι γηπεδούχοι δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη που μας πέρασε ενώ η Ευκαρπία υπέστη απρόσμενη ήττα στην έδρα της από τη Δόξα Βώλακα και πλέον είναι σε δύσκολη θέση. Ο Ορφέας έως τώρα έχει φέρει ισοπαλία (0-0) στην Κομοτηνή με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και κέρδισε 1-0 με γκολ του Βακιρτζή τη Δόξα Βώλακα στην Ελευθερούπολη.

Στη Δράμα η Δόξα Βώλακα ια παίξει με τον Ηρακλή Αμμουδιάς. Παιχνίδι που το θέλουν και οι δυο ομάδες σε έναν όμιλο που φαίνεται ότι δύσκολα θα ξεκαθαρίσει το φαβορί για την πρώτη θέση.  Το φιλί της ζωής για τους Δραμινούς με μεγάλη νίκη στην Ευκαρπία. Η Αμμουδιά του Μπάμπη Χρυσοστομίδη πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Ορεστιάδας.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχεται τον Ορέστη Ορεστιάδας στο θρακιώτικο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής. Διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Καπρέτσος της ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς από την ΕΠΣ Ξάνθης. Ρεπό έχει στη στροφή αυτή ο Άρης Πετεινού ενώ το έχουν κάνει ήδη ο Ορφέας, ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Νίκη Ευκαρπίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές (28/5, 17:00):

Γήπεδο Βώλακα: Δόξα Βώλακα – Ηρακλής Αμμουδιάς (Μαυρίδης, Σαμαράς, Μουρατίδης – Ημαθίας)

Γήπεδο Ελευθερούπολης: Ορφέας Ελευθερούπολης – Νίκη Ευκαρπίας (Χάψας, Βακουφτσής, Ζαχαριά)

Γήπεδο Νέπυ Σιδηροχωρίου: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ορέστης Ορεστιάδας (Καπρέτσος – Μακεδονίας, Εμίν Κεχαγιά, Τόσκας – Ξάνθης)

Ρεπό: Άρης Πετεινού

Διαβάστε επίσης