• 19 Μαΐου 2024,

Μπάσκετ: Καμπουρίδης και Μαστόρος στον ΓΣΕ, έμεινε στην Αγία Βαρβάρα ο Βασιλόπουλος

 Μπάσκετ: Καμπουρίδης και Μαστόρος στον ΓΣΕ, έμεινε στην Αγία Βαρβάρα ο Βασιλόπουλος

Ο ΓΣΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κώστα Καμπουρίδη ο οποίος επιστρέφει στο ρόστερ της ομάδας μετά την περίοδο 2019-2020 όπου αγωνίστηκε στην παρθενική εμφάνιση του συλλόγου της Ελευθερούπολης στην Α2 κατηγορία.

Τη σεζόν που πέρασε είχε 10 πόντους και 4,5 ριμπάουντ μέσο όρο με τον Πανερυθραϊκό. Ο ΓΣΕ φέρεται να έχει κλείσει επίσης και τον Βένο Μαστόρο. Ο Μαστόρος αγωνίστηκε πέρσι στον Κόροιβο Αμαλιάδας με 7.9 πόντους και 2,1 ασίστ. Είναι 26χρονών και έχει ύψος 1, 93.

Αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τα επόμενα 24ωρα. Από το προπονητικό τιμ του ΓΣΕ αποχώρησε ο Κώστας Σίσκος ο οποίος συνεχίζει στον Ερμή Σχηματαρίου. Εκεί θα βρει και τον Γράβα που πέρσι ήταν στον ΓΣΕ και ανακοινώθηκε πρόσφατα από την ομάδα του Νίκου Οικονόμου.

Η ανακοίνωση της Αγίας Βαρβάρας για την παραμονή του Βασιλόπουλου

«Συνεχίζουμε με Χάρη Βασιλόπουλο! Για μία ακόμη χρονιά ο Χάρης Βασιλόπουλος θα είναι στις τάξεις του συλλόγου μας… Ο Χάρης Βασιλόπουλος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας που πρωταγωνίστησε τα δύο τελευταία χρόνια στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Την επόμενη χρονιά θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της ομάδας μας στη National League 2. Ένας αθλητής με εξαιρετικό ήθος, ιδιαίτερα σημαντικός στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας και με έφεση στο σκοράρισμα έξω από τη γραμμή των 6.75, με ποσοστά που την περσινή χρονιά άγγιζαν το 42%!

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Διόσκουρους Κοζάνης και φέτος θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας και για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Εθνική κατηγορία!!! Ευχόμαστε στο Χάρη Βασιλόπουλο, υγεία, καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Διαβάστε επίσης