• 18 Απριλίου 2024,

Μπορούν να γίνουν σε ένα βράδυ όσα δεν γίνανε χρόνια ολόκληρα ;

 Μπορούν να γίνουν σε ένα βράδυ όσα δεν γίνανε χρόνια ολόκληρα ;

Φταίμε όλοι λέει ο Μητσοτάκης και ζητάει για άλλη μια φορά  δημόσια συγνώμη.

Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο εκτός από αυτό που έκανε γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός.

Αυτή η τραγωδία φανερώνει την αδιαφορία όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν οι προσλήψεις των «δικών τους παιδιών» τα ρουσφέτια και τα βολέματα προκειμένου να  εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους.

Τα έργα ουσίας και υποδομής σε διάφορους τομείς  λειτουργίας του κράτους μεταξύ αυτών και στο Σιδηρόδρομο μένανε πάντα στο συρτάρι για τους επόμενους μέχρι που έγινε η τράκα  και εκτεθήκανε όλοι, και οι προηγούμενοι και οι επόμενοι.

Βέβαια από την άλλη είναι γνωστό εδώ και χρόνια  ότι με μια ΣΥΓΝΩΜΗ δεν γίνονται και θαύματα.

Τρέχει ο Μητσοτάκης να κάνει σε ένα βράδυ όσα δεν γίνανε χρόνια τώρα στον ΟΣΕ.

 

Το μεγάλο βέβαια ερώτημα είναι που θα κάτσει η μπίλια της αγανάκτησης και ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο;

Θα το πληρώσει η Νέα Δημοκρατία που είναι  σήμερα κυβέρνηση ή όλα τα κόμματα  εξουσίας που έχουν κυβερνήσει μετά το 2000 και δεν έχουν κάνει τίποτα για να αναβαθμίσουν τον Σιδηρόδρομο στην Ελλάδα ;

Αυτό θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες αν και φαίνεται ότι τις περισσότερες απώλειες θα έχει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που κυβερνά  σήμερα την χώρα και λόγω της εμμονής του Κώστα Καραμανλή να είναι  εκ νέου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

 

Για μια ακόμα φορά ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εξοργίζει με τις εμετικές δηλώσεις του, τις οποίες αυτή τη φορά έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος για τις ρατσιστικές του δηλώσεις Αμβρόσιος, σε ένα κατάπτυστο κείμενο αναφέρει πως η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ήταν… τιμωρία από το Θεό για το τριήμερο του Καρναβαλιού!

Μιλάμε ότι το μυαλό αυτού του ανθρώπου έχει βουλιάξει στο απόλυτο σκοτάδι και δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

 

Ο προχθεσινός αποκλεισμός της «διαστημικής» Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν σημαίνει και το τέλος εποχής για αυτή την ομάδα που έχει μαζέψει στο ρόστερ της όλα τα μεγάλα  ποδοσφαιρικά αστέρια.

Η Παρί μετά από αυτό τον αποκλεισμό θα αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό αφού πολλοί παίκτες με ακριβά συμβόλαια θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας.

Μεταξύ αυτών θα είναι σίγουρα ο Σέρτζιο Ράμος αλλά και ο Μέσι.

 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο γκορού της αυτοβελτίωσης και των ακάλυπτων επιταγών  Στέφανος Ξενάκης μετά την σύλληψη του την προηγούμενη εβδομάδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και από εκεί στις φυλακές της Λάρισας για να εκτίσει την ποινή των 8 ετών και 11 μηνών για ακάλυπτες επιταγές, για χρέη προς το Δημόσιο, αλλά και για καθυστέρηση της καταβολής εργοδοτικών εισφορών.

Τρίτη – Πέμπτη μακαρόνια , φάτε μάγκες βγάλτε χρόνια !

 

Και μέσα σε όλα ο  γνωστός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli στα 83 του έγινε για 6η φορά μπαμπάς.

Η σύγυζος του η οποία είναι 32 ετών  έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Απλά η μανούλα του νεογέννητου θα πρέπει να αλλάζει πάνες  εκτός από το μωρό και στον πατέρα του παιδιού της.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης