Μυρίζει ….

 Μυρίζει ….

Παρά το γεγονός οτι η κυβέρνηση του Τσίπρα την πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης και παρά το γεγονός οτι θα περάσει και την συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται οτι είμαστε κοντά στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση αφού όλες αυτές οι διαδικασίες μικραίνουν την απόσταση που μας χωρίζει από αυτή.

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ενδεχόμενο αυτό και έχουν γεμάτη την φαρέτρα τους.

Η μάχη του κοινοβουλίου που τελείωσε με την ψήφη εμπιστοσύνης που πήρε τελικά η κυβέρνηση του Τσίπρα παρά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ ήταν σφοδρή και κάπως έτσι αναμένεται να είναι και η δεύτερη μάχη που θα τελειώσει με την ψήφιση ή οχι της συμφωνίας των Πρεσπών.

Η εκτίμηση των πολιτικών αναλυτών είναι σήμερα οτι η συμφωνία θα περάσει με ψήφους περισσότερους απο τους 151 που πήρε η κυβέρνηση ως ψήφο εμπιστοσύνης.

Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός.

 

Συγκλονισμένη η Καβάλα απο τον θάνατο της γυναίκας που μαζί με άλλες δύο φίλες την πηγαίνοντας σε κατάστημα εστίασης στο Εμπρικό Κέντρο μετά απο πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο έπεσαν στις κυλιόμενες σκάλες , μεταφέρθηκαν στο ΓΝΚ και εκεί η μία εκ των τριών έχασε την ζωή της !

Τραγική ειρωνία το γεγονός οτι έχασε την ζωή της αυτή που αρχικά φάνηκε οτι χτύπησε λιγότερο απο την πτώση αφού όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις της και μιλούσε κανονικά με τους τραυματιοφορείς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα ίσως να είχε κάποιο πρόβλημα το οποίο επιδεινώθηκε απο την πτώση και οδήγησε στο θάνατο της.

Απλά τραγικό !

 

Ευρώπη γίναμε !

Φωτεινοί σηματοδότες τελευταίας γεννιάς και στην Καβάλα που μετράνε αντίστροφα το χρόνο αναμονής και των πεζών αλλά και των οχημάτων αν και ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκαν δεν βοηθά τους οδηγούς των οχημάτων να έχουν οπτική επαφή με το φανάρι αυτό.

Στην Ευρώπη αξίζει να σημειωθεί οτι τα φανάρια αυτά τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο που βασικά βλέπει ο οδηγός του οχήματος πόσα δευτερόλεπτα απομένουν μέχρι να ανάψει το πράσινο.

 

Μαλάκωσε κάπως το κρύο και ανεβαίνει η θερμοκρασία μετά απο μία περίοδο που μας κούρασαν αρκετά τα διάφορα καιρικά φαινόμενα με την Υπατία να μας πετάει στην κυριολεξία τα πέταλα !!!

Σοφία – Τηλέμαχος και στο τέλος Υπατία για να μαλακώσουν τα κόκαλα μας.

Τελικά είχανε δίκιο όλοι αυτοί που υποστηρίζανε και το είχαμε γράψει και εμείς μέσα απο αυτή την σελίδα οτι μέχρι τις 20 του Γενάρη ο καιρός θα είναι ζόρικος.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει τον Φλεβάρη που είναι αλήθεια οτι αν , αν λέμε, Φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει.

Προς το παρόν η ΕΜΥ προβλέπει βροχές απο την Κυριακή οι οποίες όμως θα είναι ασθενείς.

Power of love είναι το τηλεπαιχνίδι της φετεινής τηλεοπτικής χρονιάς με τους διαγωνιζόμενους να μπαίνουν μέσα σε ένα σπίτι και να προσπαθούν να επιλέξουν μέσα απο διάφορες διαδικασίες το ταίρι τους.

Στο ρόλο του παρουσιαστή η Μαρία Μπακοδήμου που θα μπορούσε να αποφύγει αυτό το ρόλο σε ένα τηλεπαιχνίδι που είναι παρωδία !

Κρίμα για τα νέα αυτά παιδιά που μπαίνουν στο τρυπάκι αυτό και πηγαίνουν σε ένα ριάλιτι

προκειμένου να πουλήσουν τα αισθήματα τους αν υποθέσουμε οτι μεταξύ των παιδιών αναπτύσονται κάποια.

Τις περισσότερες φορές τα ζευγαρώματα που προκύπτουν είναι στημένα και γίνονται μόνο για χάρη της τηλεθέασης.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Σίγουρα θα πάμε καλύτερα τώρα που αρχίζει να στρώνει ο καιρός και να ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Είμαστε αισιόδοξοι και επιμένουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο γιατί δεν έχουμε και άλλη επιλογή αν το σκεφτείτε ψύχραιμα.

Είμαστε παίκτες ψυχολογίας και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να έχουμε την καλύτερη προκειμένου να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν και στο σύνολο τους , αυτή την εποχή είναι δύσκολες.

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης