Νάουσα- ΑΟΚ 0-1: Καλύτερος στο β` μέρος, πήρε δίκαια τη νίκη

 Νάουσα- ΑΟΚ 0-1:  Καλύτερος στο β` μέρος, πήρε δίκαια τη νίκη

Ο ΑΟΚ πρόσθεσε μια εκτός έδρας νίκη με ικανοποιητική εμφάνιση στο β` μέρος σ` ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες αλλά ο ΑΟΚ ήταν αυτούς που στο β` μέρος, είχε την κατοχή της μπάλας.  Ο Διγκόζης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Αθανασίου. Δεξιά στην άμυνα τον Ζαρωτιάδη και αριστερά τον Κυριακίδη που επανεμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό. Δυο στόπερ Καλλιβωκά και Τουμανίδη ενώ ο Τέλλος προφυλάχθηκε γιατί έχει 6 κίτρινες κάρτες. Στη μεσαία γραμμή ο Κεφαλάς και ο Σταματόπουλος.  Σέντερ φορ Λίτσκας και δίπλα του ο Παναγιωτόπουλος με πλάγιους στην επίθεση Κυζιρίδη και Μελισσόπουλο.  Στο Α` μέρος ο  δυνατός αέρας δε βοήθησε τις δυο ομάδες με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες των δυο τερματοφυλάκων.  Στο β` μέρος ο ΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με φάουλ του Μελισσόπουλου στο 65`.  Δε ζορίστηκε να κρατήσει το αποτέλεσμα αφού ήταν καλύτερος από τη Νάουσα που δεν απείλησε την εστία του Αθανασίου. Η νίκη κρίνεται δίκαιη ενώ η Νάουσα έπαιξε από το 84` με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Καπετάνου ενώ είχαν γίνει οι 3 αλλαγές.

Το φιλμ του αγώνα: Στο 10` σουτ του Μελισσόπουλου άουτ. Στο 18` σουτ του Τσότρα πάνω από τη γραμμή απομακρύνει ο Κυριακίδης.  Στο 65` το 0-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μελισσόπουλου. Στο 90+ ο Μελισσόπουλος βρέθηκε τετ α τετ, αλλά το σουτ που επιχείρησε έσωσε ο Γρηγοριάδης.  Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Αθανασίου, Ζαρωτιάδης, Καλλιβωκάς, Τουμανίδης, Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κεφαλάς 85` Παπαδόπουλος , Μελισσόπουλος, Λίτσκας, Παναγιωτόπουλος 53` Μπαντάνης , Κυζιρίδης 77` Θωμαϊδης.

Νάουσα: Γρηγοριάδης, Νίκου 62` Καπετάνος , Τότσιος, Γιαννόπουλος, Ζόρκος, Νίρλας, Δινόπουλος 73` Μουρίκι , Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης, Χατζόπουλος, Τσότρας 80` Μπιγκάνος.

 

Διαβάστε επίσης