• 19 Μαΐου 2024,

Νέα απόφαση για τον «Πυθαγόρα» στις 8 Νοέμβρη

 Νέα απόφαση για τον «Πυθαγόρα» στις 8 Νοέμβρη

Η εξέλιξη που παρουσιάζει το θέμα της επαναλειτουργίας του πολιτιστικού κέντρου «Πυθαγόρας» είναι αναμενόμενη. Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στους χώρους του ζητούν το κτίριο να λειτουργήσει «εδώ και τώρα».

Παρασύρονται ή παρακινούνται από αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν σε άλλους συλλόγους. Αυτούς που διαθέτουν δικούς τους χώρους. Όλοι οι σύλλογοι της συγκεκριμένης κατηγορίας επανήλθαν σε δραστηριότητες κι έτσι έμειναν εκτός δραστηριοτήτων μόνο οι σύλλογοι του «Πυθαγόρα». Όπως σχετικά αποφάσισαν προ 20 ημερών σε συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο.

Εν τω μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες 5 σύλλογοι που χρησιμοποιούν τους χώρους του «Πυθαγόρα» θέτουν θέμα επαναλειτουργίας του. Απευθύνθηκαν τις προηγούμενες μέρες στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Απόστολο Μουμτσάκη. Αυτός ζήτησε αποφάσεις γενικών συνελεύσεων προς την ίδια κατεύθυνση.

Οι συνελεύσεις θα γίνουν εντός των ημερών. Τη Δευτέρα 8 Νοέμβρη ο κ. Μουμτσάκης θα καλέσει συνάντηση τους 20 συλλόγους που έχουν έδρα τους το κτίριο του «Πυθαγόρα». Προκειμένου να παρθούν αποφάσεις. Μάλλον επαναλειτουργίας του. Υπό όρους και προϋποθέσεις που αφορούν την τήρηση των μέτρων πρόληψης της πανδημίας.

Το πιο πιθανό είναι ο «Πυθαγόρας» να επαναλειτουργήσει αλλά για τους πρόθυμους να επανέλθουν συλλόγους. Εκτός αν η επιστροφή των 5 συλλόγων που θέτουν πάλι το θέμα γίνει αφορμή να το ξανασκεφθούν και να επανέλθουν κι όλοι οι υπόλοιποι.

Διαβάστε επίσης