• 16 Μαΐου 2024,

Νέα διοίκηση του φιλοζωικού σωματείου «Αίσωπος»

 Νέα διοίκηση του φιλοζωικού σωματείου «Αίσωπος»

Την Τετάρτη 30/10/2019 διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία οι εκλογές του Σωματείου μας! Η έκπληξή μας στην απήχηση του κόσμου ήταν μεγάλη και σας οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για το γεγονός αυτό και τη στήριξη σας!

Υπήρχαν βέβαια και πολλές απουσίες από ενεργούς φιλόζωους της πόλης, γεγονός που μας δυσαρέστησε, γιατί αν μη τι άλλο περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση σε ένα στόχο κοινό, σε μία συνεργασία για το καλό και μόνο των αδέσποτων και δεσποζόμενων τετράποδων φίλων μας! Τα άτομα που εκλέχθηκαν και θα απαρτίζουν το 10μελές Δ.Σ του σωματείου μας είναι τα εξής: Αβραμίδου Δέσποινα, Παπάζογλου Ευριδίκη (Βίκυ), Βερούκα Ευαγγελία (Λίτσα), Γκόφα Αθανασία (Σίσσυ), Στοιλίδου Χρυσούλα (Χρύσα), Ιακωβίδου Ελένη (Λένα), Κοκκινάκη Αλίκη, Κριμνιότου Σμαρώ, Καλλιπολίτης Όμηρος και Καλέα Θεοδώρα.

Σε λιγότερο από 15 μέρες σύμφωνα με το καταστατικό, θα πρέπει να συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. για να οριστεί το προεδρείο και τα αναπληρωματικά μέλη. Θα βγει και σχετική ανακοίνωση γι αυτό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά όλους όσους παρευρέθησαν, βοήθησαν και στήριξαν το Σωματείο μας σ’ αυτές τις σημαντικές εκλογές. Σας ευχαριστούμε όλους!

(Πηγή κειμένου και φωτογραφίας @ facebook του «Αίσωπου»)

 

 

 

Διαβάστε επίσης