• 11 Μαΐου 2024,

Νέα και δραστηριότητες των τοπικών συλλόγων

 Νέα και δραστηριότητες των τοπικών συλλόγων

*Αγιασμό για την νέα περίοδο εκδηλώσεων έκανε το Σάββατο η Θρακική Εστία Καβάλας. Παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα αυτών. Την τελετή του αγιασμού παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, πρόεδροι ή εκπρόσωποι της Λέσχης Ποντίων, του συλλόγου των Εβριτών και του ΚΕΛ Νεάπολις.

*Χθες το πρωί έως το απόγευμα έκανε εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο ο σύλλογος κατοίκων του Περιγιαλίου. Εκλογή νέας διοίκησης χθες και για το σύλλογο κατοίκων Νεάπολης (ΔΕΠΟΣ).

*Τμήμα θεάτρου δημιουργούν οι Ιχνηλάτες. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στο χώρο του συλλόγου σήμερα το απόγευμα και ώρα 7.

* Η Θεατρική Μηχανή καλεί για σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη στο Εργαστήρι της, στον “Πυθαγόρα”, για να συζητήσουμε την πορεία της ομάδας, τον προγραμματισμό της νέας θεατρικής χρονιάς και, βεβαίως, για να καλωσορίσουμε τα καινούρια μέλη που θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο, γενικότερα. Ώρα προσέλευσης από τις 7.30μμ και μέχρι το τέλος του ωραρίου του “Πυθαγόρα”, στις 10.00μμ.

*Ο δραστήριος σύλλογος Πνοή συμμετέχει στην έκθεση του Επιμελητηρίου. Το προσεγμένο περίπτερο του βρίσκεται σε κεντρικό σημείο. Εκεί υπάρχουν εκπρόσωποι του συλλόγου που ενημερώνουν τους πολίτες.

*Σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17.30 μ.μ. θα γίνει ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα Λυκειακή Χρονιά 2019 – 2020 στο ΛΕΚ, Ευγ.Ιορδάνου και Αριστείδου γωνία.

* Ο Αγιασμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας , θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου, την Τετάρτη στις 2 Οκτωβρίου ,στις 6,30μ.μ .

* Μια πολύ ωραία εκδρομή του συλλόγου της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου «Δρόμος του Νερού» στο φράγμα του Θησαυρού και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Παρανεστίου Δράμας! Η εκδρομή έγινε την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη (φωτογραφία)

*Αγιασμό έκανε και ο σύλλογος Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων: Πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά ο καθιερωμένος αγιασμός του Μορφωτικού Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο άλσος των Πεντακοσίων. Το παρόν έδωσαν όλες οι ομάδες του συλλόγου, όπως η χορευτική ομάδα(μικρή-μεγάλη),η ομάδα μπάσκετ(μικρή- μεγάλη),η χορωδία καθώς και η νεοσύστατη ομάδα θεάτρου. Με τις ευχές του ιερέα ξεκινάμε δυναμική, δημιουργικά και γεμάτη όρεξη τη νέα χρονιά.

* Εν όψει της έναρξης της νέας Εβρίτικης – πολιτιστικής χρονιάς, ο Σύλλογος Εβριτών Ν.Καβάλας «Ο Έβρος» θα τελέσει τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό του,στον ΠΥΘΑΓΟΡΑ, την Πέμπτη 3- Οκτωβρίου-2019, στις 19:00 μ.μ.

* Μια βραδιά για τους εθελοντές της πρόσφατης εκδήλωσης του Συλλόγου Κηπούπολης- Καλαμίτσας. Εκεί ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης που έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: Καλεσμένος των ενεργών πολιτών σαν φίλος του συλλόγου. Ο προεδρος κ Κεσογλου μου θύμισε ότι τρεις το μεσημέρι 29-8-2019 παραμονή της εκδήλωσης τους δυο μέρες πριν παραδώσω εργαζόμουν στο πλευρό των συμπολιτών μου. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε. Αυτή η αγάπη είναι που κερδίζει κάθε ένας που ασχολείται με τα κοινά ως εθελοντής του τόπου του.

Διαβάστε επίσης