• 17 Μαΐου 2024,

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του συλλόγου των Τριτέκνων

 Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του συλλόγου των Τριτέκνων

Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Τριτέκνων του Νομού Καβάλας. Μετά από μία μεγάλη περίοδο αδράνειας λόγω πανδημίας, ο σύλλογος επανήλθε με γενική συνέλευση και εκλογές.

Όλα αυτά έγιναν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το πρωί στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Από τα αποτελέσματα των εκλογών προκύπτει ότι ο πρόεδρος του συλλόγου θα αλλάξει καθώς μετά από καιρό δεν ήταν υποψήφιος ο κ.Γρηγόρης Χιόνης.

Μιλώντας για τη διαδικασία της περασμένης Κυριακής ο προηγούμενος πρόεδρος του συλλόγου είπε στην Πρωινή:

«Όπως όλοι έτσι και εμείς επηρεαστήκαμε από την πανδημία. Στις εκλογές της Κυριακής υπήρξε συμμετοχή μελών, θα έλεγα καλύτερα από αυτό που περιμέναμε. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο υπάρχει η ανανέωση καθώς  επανεκλέχτηκαν τρία παλιά μέλη ενώ τέσσερα είναι νέα. Θα συγκροτηθούν σε σώμα το επόμενο διάστημα.

Θεώρησα ότι η ενασχόληση μου με το σύλλογο για 11 συνεχόμενα χρόνια ήταν αρκετή και έτσι δεν ήμουν πάλι υποψήφιος. Πρόθεση της νέας διοίκησης του συλλόγου είναι να προχωρά σε δραστηριότητες και άλλες πρωτοβουλίες ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν στην κοινωνία. Ανάλογα με την πορεία της πανδημίας».

(Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης