Νέο διοικητικό συμβούλιο για τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αγ.Βαρβάρας & Πεντακοσίων

 Νέο διοικητικό συμβούλιο για τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αγ.Βαρβάρας & Πεντακοσίων

Στην Καβάλα σήμερα 31/8/2020 ημέρα Δευτέρα, στα γραφεία του Συλλόγου, συνήλθε εκτάκτως (λόγω του αιφνίδιου θανάτου του ταμία Μεταξά Αναστασίου) το Δ.Σ. του Συλλόγου, αποτελούμενο από τους Φιλόγλου Νίκο (Πρόεδρο), Μιχαηλίδη Μιχάλη (Αντιπρόεδρο), Κουρκουραιδη Δανιήλ (Γενικό  Γραμματέα), Παπαδόπουλο Απόστολο (Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα), Βασιλειάδου Ιωάννα (Έφορο Ιματιοθήκης), Φιλόγλου Έλενα ( Έφορο Ιματιοθήκης, Παιδικού χορευτικού), Ελευθεριάδου Μαρία (Έφορο χορωδίας), Κάντζαλη Μανώλη (Έφορο ομάδας Μπάσκετ) και συζήτησε τα παρακάτω  θέματα.

ΘΕΜΑ 1ο : Αποφάσισε, με απόλυτη πλειοψηφία, την αντικατάσταση του εκλιπόντος ταμία Μεταξά Αναστασίου με την πρώτη επιλαχούσα των εκλογών που έγιναν 7,8/9/2019 Παπαδημητρίου Ελένη, η οποία και αποδέχθηκε (τηλεφωνικά)  την 9η θέση στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

ΘΕΜΑ 2ο  : Αποφασίσθηκε η συγκρότηση του νέου Δ.Σ.,  με νέες αναθέσεις αρμοδιοτήτων υπό την Προεδρία του νυν Προέδρου Δ.Σ. Φιλόγλου Νίκου και μετά από ψηφοφορία, εκλέχθηκαν κατά σειρά και δόθηκαν οι αρμοδιότητες ως εξής:

Φιλόγλου Νίκος                                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Δ.Σ.

Κουρκουραιδης Δανιήλ            ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ., ΕΦΟΡΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ

Παπαδόπουλος Απόστολος (Σάββα)      ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Δ.Σ.

Μιχαηλίδης Μιχάλης                                ΤΑΜΙΑΣ  Δ.Σ.

Παπαδημητρίου Ελένη                            ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασιλειάδου Ιωάννα               ΕΦΟΡΟΣ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Φιλόγλου Έλενα              ΕΦΟΡΟΣ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ

Ελευθεριάδου Μαρία                             ΕΦΟΡΟΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ

Κάντζαλης Μανώλης                           ΕΦΟΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσης αποφασίστηκε α) την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα να γίνεται Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο β) να σταλεί το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου σε Δελτίο Τύπου, γ) ο αγιασμός για τη νέα χρονιά να γίνει τη Δευτέρα 14/9/2020 το απόγευμα δ) να δοθεί  χρηματικό ποσό για την αγορά δύο απινιδωτών , εις μνήμην του εκλιπόντος Μεταξά Αναστασίου σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Καβάλας.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος έληξε η Συνεδρίαση.

TO Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης