Νέος διοικητής στη ΧΧ Μεραρχία – Ίδιοι οι αστυνομικοί υποδιευθυντές  

 Νέος διοικητής στη ΧΧ Μεραρχία – Ίδιοι οι αστυνομικοί υποδιευθυντές  

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει στην έδρα της ΧΧ Μεραρχίας στην Καβάλα η καθιερωμένη για την εποχή αλλαγή του διοικητή της.

Νέος διοικητής αναλαμβάνει ο Υποστράτηγος Νικόλαος Αθάνατος που έρχεται στην Καβάλα μετά από προαγωγή, από μονάδα στο Λιτόχωρο Κατερίνης. Ο έως πρόσφατα διοικητής της Μεραρχίας Αθανάσιος Γαρίνης (φωτογραφία) παραμένει στο βαθμό του Υποστράτηγου, αναλαμβάνει διευθυντής Τεθωρακισμένων στο ΓΕΣ. Αντίθετα αποστρατεύτηκε ο έως πρόσφατα Ταξίαρχος της ΧΧ Μεραρχίας κ. Γιώργος Σιρμόπουλος.


Με δύο αστυνομικούς υποδιευθυντές είναι αυτήν την περίοδο η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Πρόκειται για τους Κώστα Σιμούδη και Γιώργο Αναγνωστόπουλο που παραμένουν σε θέσεις που κατείχαν. Ο με μετάθεση αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Χατζησταμάτης τελικά δεν θα έρθει στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Παραμένει στην Ξάνθη. Η κενή θέση του αστυνομικού υποδιευθυντή ίσως καλυφθεί από το διοικητή της Τροχαίας κ. Τσομπάνογλου. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αλλάξει όπως γίνεται κατανοητό ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι πάντα ο Ταξίαρχος κ. Γιάννης Καραμανλής.

Διαβάστε επίσης