Νέστος: Αδειάζει το ρόστερ, ζητείται λύση

 Νέστος: Αδειάζει το ρόστερ, ζητείται λύση

Οι μέρες περνάνε και δε βρίσκεται διοικητική λύση στο Νέστο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αδειάζει το ρόστερ της ομάδας.

Ήδη ο Τάσος Φραγκούλης ανακοινώθηκε επίσημα από τη Δόξα Δράμας ενώ ο Βασίλης Δόντσος οδεύει στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου. Ο τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στο Βύρωνα Καβάλας.

Ήδη ο Νάσος έχει συζητήσει με τη διοίκηση του Βύρωνα και είναι πολύ κοντά οι δυο πλευρές. Στο Βύρωνα Καβάλας συνεχίζει ο νεαρός αμυντικός Παύλος Δερμιτζάκης ενώ ο αδελφός του Αντώνης ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, δεν αποκλείουμε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ Β`.

Ο μέσος Σπύρος Τσάκωνας έχει πρόταση από τη Δόξα Θεολόγου ενώ ο μεσοαμυντικός Κωνσταντάρας είναι μεταγραφικός στόχος του Πανδραμαϊκού. Ο Κωνσταντάρας έχει αγωνιστεί και στο πρόσφατο παρελθόν στην ομάδα της  Δράμας.

Πολύ δύσκολη φαντάζει η παραμονή στο ρόστερ της ομάδας και του Στέλιου Μπλιού, του Γρηγόρη Παπαδόπουλου και του αμυντικού Άκη Μπάμπουρα. Για το Ντενίζ Μπαϊκαρά δεν το συζητάμε. Θεωρείται απίθανο να παίξει στο τοπικό της Καβάλας. Επίσης η Δόξα Θεολόγου έχει κάνει κρούση στον Ντενίζ Μενίκου.

Η ομάδα της Θάσου θέλει το Δημήτρη Μαγκαφίνη για προπονητή. Οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Μαγκαφίνης είχε στο παρελθόν συνεργαστεί με τον Τσάκωνα και τον Μενίκου. Μάλιστα ήταν αυτός που είχε φέρει τον Μενίκου στη Χρυσούπολη.

Ο Γκατζολάρι και αυτός με τίποτα δεν σκέφτεται το τοπικό της Καβάλας. Είναι παίκτης ο οποίος θα απασχολήσει πολλές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Η ομάδα της Χρυσούπολης ψάχνει πρώτα διοίκηση. Ο Δήμαρχος Σάββας Μιχαηλίδης παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες.

Παλιοί παράγοντες της ομάδας μάλλον και αυτοί θα πάρουν κάποιες πρωτοβουλίες να τρέξουν την ομάδα με ένα χαμηλό μπάτζετ και με νεαρούς παίκτες από την περιοχή αλλά και τα τμήματα υποδομής του Νέστου. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να προτιμηθεί και προπονητής από την Ακαδημία του Νέστου. Εκτός αν βρεθεί κάτι διαφορετικό.

Στο μυαλό όλων είναι ο Κυριάκος Τσαντίδης. Ο Τσαντίδης ήταν αυτός που είχε φτιάξει μια εξαιρετική  ομάδα στο τοπικό με προπονητή το Νίκο Καραμπετάκη. Μια ομάδα που είχε σαρώσει τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο στο τοπικό, άνοδος στη Γ` Εθνική Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας και κατάκτηση ακόμη και το Σουπερ Καπ.

Τότε είχε φτιάξει ένα ρόστερ που δεν είχε καμία σχέση με το τοπικό: Καραβελίδης, Στέρεφ, Μπουλγούρας, Σιαματάς, Παυλακάκης, Παπαδάτος, Μανούκος,  Χασάνογλου, Δεσύλλας, Γκατζολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ, Ζγκούρι, Γαμβρέλης κτλ. Ο Κυριάκος Τσαντίδης τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δε φαίνεται διατεθειμένος να ασχοληθεί διοικητικά με το Νέστο Χρυσούπολης.

Αν αλλάξει άποψη θα αλλάξουν και πολλά στο στρατόπεδο της ομάδας. Με τον Τσαντίδη ο Νέστος μπορεί να αποκτήσει μια μεγάλη δυναμική. Από τους περσινούς παράγοντες υπάρχει ακόμη η μεγάλη απογοήτευση  του υποβιβασμού αφού ήρθε εντελώς άδοξα την τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα του Πανδραμαϊκού αλλά και την προτελευταία με την ισοπαλία στη Χρυσούπολη με τον Άρη Αβάτου ενώ πριν υπήρχε μια καταπληκτική συγκομιδή βαθμών στο Β` γύρο.

Δεν αποκλείουμε σε κάποια στιγμή κάποιοι από αυτούς τελικά να ασχοληθούν, προκειμένου η ομάδα να μην αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα. Όλα είναι στον αέρα. Βέβαια και τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νέστος έκανε διοίκηση και ομάδα στη Γ` Εθνική, μετά τα μέσα Αυγούστου. Φυσικά το ποδόσφαιρο της Καβάλας, έχει ανάγκη από ένα Νέστο πολύ δυνατό βάση και του ονόματος που διαθέτει.

Διαβάστε επίσης