• 19 Μαΐου 2024,

Νέστος Χρυσούπολης: Ψάχνει να βρει έδρα

 Νέστος Χρυσούπολης: Ψάχνει να βρει έδρα

Το γηπεδικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή, ο Νέστος Χρυσούπολης.

Είναι σίγουρο ότι θα αργήσει να παίξει στη φυσική του έδρα, αφού το έργο αποκατάστασης του χλοοτάπητα με την επανασπορά, δεν πέτυχε.

Ποιες είναι οι υποψήφιες έδρες για το Νέστο;

1) Το γήπεδο της Νέας Καρβάλης, όπου εκεί αγωνίζεται ο Ναζιανζός(Δήμος Καβάλας). Με κερκίδα σκεπαστή, με καλά αποδυτήρια.

Ο χλοοτάπητας χρειάζεται βελτίωση ενώ ίσως χρειαστούν κάποια πρόσθετα έργα. Είναι καλή λύση και η πιο κοντινή, της Χρυσούπολης, όσον αφορά τη χιλιομετρική απόσταση.

2)Το γήπεδο του Κοκκινοχώματος, όπου εκεί αγωνίζεται το Βυζάντιο(Δήμος Παγγαίου). Πολύ καλός χλοοτάπητας και γήπεδο Γ` Εθνικής, αφού γινόταν αγώνες τα τελευταία χρόνια. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης το ξέρει πολύ καλά, αφού ήταν πρόσφατα προπονητής στο Βυζάντιο.

Αντίθετα είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει λύση  με το «Ανθή Καραγιάννη» που είναι σίγουρο ότι δε μπορεί ο χλοοτάπητας να σηκώσει δυο ομάδες.

Επίσης δεν υπάρχει άλλο γήπεδο κατάλληλο, στο Δήμο Νέστου. Κάποιες σκέψεις για το γήπεδο της Κεραμωτής, μάλλον απομακρύνονται, αφού πρώτα απ` όλα, δεν έχει κερκίδα. Τα υπόλοιπα του Δήμου Νέστου, διαθέτουν τα περισσότερα μικρό αγωνιστικό χώρο.

Το γήπεδο του Αμυγδαλεώνα, δεν αποκλείεται αλλά μάλλον δεν είναι στις προτεραιότητες.

Διαβάστε επίσης