• 20 Απριλίου 2024,

Νέστος- Λαγκαδάς 2-1: Με την υπογραφή του Μενίκου

 Νέστος- Λαγκαδάς 2-1: Με την υπογραφή του Μενίκου

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς

Ο Ντενίζ Μενίκου έκανε ένα ακόμη καταπληκτικό παιχνίδι και οδήγησε το Νέστο σε μια νίκη γοήτρου απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν δίκαια σε ένα ματς ανοιχτό και από τις δυο πλευρές που άρεσε πάρα πολύ στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.  Πριν τον αγώνα η διοίκηση του Νέστου τίμησε τον τερματοφύλακα του Λαγκαδά Ρίζο που αγωνίστηκε παλαιότερα και στους γηπεδούχους ενώ η καταγωγή του είναι από τη Λεκάνη.

Στο 11` ο Μενίκου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 62` ο Ντούνγκα με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Κοντέων με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Στο 75` από λάθος του Ρίζου ο Ισπανός Τόρες πλάσαρε σε κενή εστία για να προλάβει ο… Ρίζος και να σώσει την εστία του.

Στο 86` με φωτοβολίδα έξω από την περιοχή ο Μενίκου έκανε το 2-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγούρας, Παυλακάκης, Δ. Μαρκάκης, Τσάκωνας 70` Φαμπιόλ, Μενίκου, Τόρες, Λάσπατζης, Βαλαβανόπουλος 84` Μαϊδανός, Τόρες, Κούτεφ 84` Κωνσταντίνου.

Λαγκαδάς: Ρίζος, Μούχαλης 60` Καραμπάς, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Κοντέων, Ντούνγκα, Λεμονής, Παυλίδης 60` Κρυστάλλης, Πολύζος 78` Αθανασιάδης, Αχαλινόπουλος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης