• 22 Μαΐου 2024,

Νίκες για Νέστο, Άρη Πηγών και Μακεδονικό Αγιάσματος στα χθεσινά φιλικά (φωτογραφίες)

 Νίκες για Νέστο, Άρη Πηγών και Μακεδονικό Αγιάσματος στα χθεσινά φιλικά (φωτογραφίες)

Νέστος: Ανώτερος με κορυφαίο τον Πέτρο Ορφανίδη, κέρδισε 2-0 τον Πανθρακικό

Καλύτερος ο Νέστος επικράτησε με 2-0 επί του Πανθρακικού στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης. Ήταν το δεύτερο φιλικό του Νέστου μετά το 1-0 στο γήπεδο του επί του Ορέστη Ορεστιάδας. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά (πρόβαλε βασική ενδεκάδα) καλά στημένη άνοιξε το σκορ με τον Αντώνη Ράνο ύστερα από μακρινή μπαλιά του εξαιρετικού Πέτρου Ορφανίδη στην πλάτη της άμυνας και λάθος αντίδραση της άμυνας του.

Ο Πανθρακικός  δέχτηκε το δεύτερο τέρμα με καταπληκτική προσπάθεια του Ορφανίδη που άδειασε την άμυνα των Κομοτηναίων δείχνοντας την κλάση του. Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη που δεν είχε στην άμυνα τους Λαρέα και Σαπνάρα, μετά την δεύτερη εκτός έδρας φιλική ήττα φαίνεται πως θέλει δουλειά, ενόψει του πρώτου φετινού επίσημου αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας στο ΔΑΚ κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στις 27/8.

Ο Κεχαγιάς ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Μούτσα, δεξιά στην άμυνα τον Πανταζή, αριστερά στην άμυνα τον Σιδηρόπουλο και δυο στόπερ τους Κασμερίδη, Κουκόλη. Αμυντικοί μέσοι ο Τορομανίδης και ο Γκατζολάρι. Ελεύθερος στον άξονα ο Πέτρος Ορφανίδης. Πλάγιοι στην επίθεση ο Τανζού και ο Μυλόπουλος με σέντερ φορ τον Ράνο.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι Μυφτάρι, Αναστασιάδης, Τσαταλμπασίδης,  Αναστασιάδης, Βουλγαρίδης,  Νομικός Μανίσογλου,  Δεληγιάννης, Γκαντζαρίδης και  Ντέμπροβα. Το ματς παρακολούθησε και ο άμεσος συνεργάτης του Τιμόθεου Καβακά, Γιώργος Αγγελίδης.


Ο Άρης Πηγών κέρδισε με 2-0 το φιλικόν ντέρμπι με το Βύρωνα

Με γκολ που πέτυχαν οι Αθανασάκης με πέναλτι  και Σαρηγιαννίδης, ο Άρης Πηγών κέρδισε στο φιλικό ντέρμπι τον Βύρωνα με 2-0, διατηρώντας το αήττητο έως τώρα στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει.   Σίγουρα έμοιαζε με ματς πρωταθλήματος αφού είχε και πολύ κόσμο αλλά και διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για τη διαιτησία.

Δεν έλειψε η ένταση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά και στο τέλος. Ο Βύρωνας παίζει την Τετάρτη με τον ΑΟΚ ενώ ο Άρης Πηγών θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Άρη Αβάτου επίσης την Τετάρτη που μας έρχεται.

Φωτογραφίες: Κατερίνα Αλεξανδρή


Επιβλητική νίκη του Μακεδονικού Αγιάσματος με 4-0 επί της Γενισέας

Δεν δυσκολεύτηκε ο Μακεδονικός Αγιάσματος αν και με αρκετές ελλείψεις να κερδίσει με 4-0 στο νομό Ξάνθης την Ελπίδα Γενισέας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σιώπη επέβαλε το ρυθμό του από την αρχή της αναμέτρησης και με κορυφαίο τον πρώην σέντερ φορ του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου Αγοραστά που πέτυχε 3 γκολ έφτασε σε μια άνετη νίκη. Το άλλο γκολ του Μακεδονικού ο έμπειρος αμυντικός Κωνσταντάρας.

*Το φιλικό του Ορφέα με τον ΜΑ Ορφανίου αναβλήθηκε λόγω του θανάτου της μητέρας του προπονητή των φιλοξενουμένων Νίκου Καραμπιμπέρη.

Διαβάστε επίσης