• 13 Μαΐου 2024,

Νίκη του ΑΟΚ επί του Νέστου

 Νίκη του ΑΟΚ επί του Νέστου

Σε φιλικό ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ερατεινού ο ΑΟΚ νίκησε δίκαια τον Νέστο με σκορ 2-0. Τα τέρματα της ομάδας πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο ο Πτηνόπουλος, στο δεύτερο ο Μπλιός. Το δεύτερο γκολ ήταν το ομορφότερο σε δημιουργία, προήλθε από ωραία σέντρα- μεταβίβαση του Λιτσκα.

Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τους Κυριακίδη- Μελισσόπουλο (έκαναν ατομική προπόνηση), ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος έμεινε πάλι εκτός λόγω ενοχλήσεων ενώ ο νεοαποκτηθείς σέντερ φορ Παβίσεβιτς επιστρέφει στην Καβάλα για να αρχίσει προπονήσεις την προσεχή Τρίτη.

Κατόπιν τούτου στο αρχικό σχήμα είδαμε τον Φραγκούλη αριστερό μπακ (ευχάριστη έκπληξη της αναμέτρησης), τον Πτηνόπουλο ακραίο επιθετικό. Επίσης ικανοποίησε.

Οι υπόλοιποι της «βασικής» ενδεκάδας ήταν οι γνωστοί: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς, Μπρατσιάνη, Ζλατκόφσκι. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι.

Ο ΑΟΚ είχε πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος, διάστημα κατά το οποίο εκτός από το γκολ είχε και ευκαιρίες. Στην επανάληψη ο Νέστος ήταν πιο δραστήριος (στο πρώτο μισό του β’ ημιχρόνου) σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά. Πάλι ο ΑΟΚ είχε την ουσία. Η ομάδα της Χρυσούπολης σε όλο το ματς είχε μόνο μία ευκαιρία. Πρόκειται για μια νέα ομάδα που τώρα δημιουργείται. Η εμφάνιση της στο παιχνίδι θορύβησε τους ανθρώπους της, τους φίλους της αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι με τον χρόνο που μεσολαβεί ως την έναρξη του πρωταθλήματος το σύνολο θα βρει ταυτότητα. Μετά το ματς αποχώρησε από την ομάδα ο υπό δοκιμή Άντερσεν.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Ερατεινού ήταν άριστος. Το γεγονός βοήθησε και τις δύο ομάδες. Ο ΑΟΚ ψάχνει γήπεδο για να παίξει μάλλον το Σάββατο φιλικό με τον Ορφέα της Ξάνθης. Υποψήφια είναι το βοηθητικό, το γήπεδο του Κοκκινοχώματος αλλά και το Βερούλειο.

Την φιλική αναμέτρηση στο Ερατεινό δεν παρακολούθησε πολύς κόσμος, μεταξύ αυτών ήταν οι Παύλος Δερμιτζάκης και Νίκος Καραγεωργίου.

Διαβάστε επίσης