• 17 Μαΐου 2024,

Νίκος Μπουντρούδης: « Είμαστε μια πόρτα με τον ΑΟΚ

 Νίκος Μπουντρούδης: « Είμαστε μια πόρτα με τον ΑΟΚ

Συνέντευξη στους 93,7 παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του Νέστου Χρυσούπολης, Νίκος Μπουντρούδης. Ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στο χορό της ομάδας, το Σάββατο που μας πέρασε με την Άντζελα Δημητρίου ενώ παράλληλα μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Νέστου στο πρωτάθλημα αλλά και για τις μεταγραφές. Αναλυτικά.

*Για το χορό της ομάδας με Άντζελα Δημητρίου: « Ο κόσμος της Χρυσούπολης ανταποκρίθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο χορό της ομάδας. Περιμέναμε λίγο παραπάνω κόσμο αλλά οι καιρικές συνθήκες σίγουρα δε βοήθησαν όπως γενικά η κρίση. Δόξα τω Θεό, πήγαμε πολύ καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι, ο κόσμος διασκέδασε, το χάρηκε ενώ η Άντζελα και όλο το τιμ… ήταν σε φόρμα. Θέλουμε να φέρουμε πιο κοντά τον κόσμο της Χρυσούπολης, στο Νέστο. Όλα γίνονται για το Νέστο. Δεν ήταν θέμα να βοηθηθεί το ταμείο, όσο να διασκεδάσει και να περάσει καλά ο κόσμος. Το ταμείο δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δεν περιμένει από τους χορούς. Ο κόσμος ανταποκρίνεται και στα παιχνίδια, τόσο εντός όσο και εκτός. Είμαστε καλά»

*Για την πορεία του Νέστου στο πρωτάθλημα: « Είμαστε πολύ καλά. Βρισκόμαστε σε μια καλή θέση. Είμαστε στους στόχους μας. Εάν δεν κάναμε κάποιες ισοπαλίες στην έδρα μας, θα ήμασταν κοντά στους πρώτους και θα κάναμε άλλες μεταγραφές. Τώρα μένουμε εδώ που είμαστε. Θα γίνουν κάποιες άλλες προσθήκες. Πήραμε την ελευθέρα του Μπούτου από το Χρυσοχώρι, θέλουμε να κάνουμε ένα κορμό για την επόμενη σεζόν.  Ότι υπάρχει στην επαρχία το ψάχνουμε. Η ομάδα είναι πολύ καλή και φέτος. Δεν είναι η ομάδα πολυτέλειας όπως πέρσι αλλά σίγουρα πάμε πολύ καλά».

*Για τη συνεργασία με το Δημήτρη Μαγκαφίνη: « Μέχρι τώρα είναι άψογος σε όλα. Στη δουλειά του αλλά και στη συνεργασία που έχουμε. Δεν έχουμε προβλήματα. Προχωράμε».

*Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις: « Μιλάμε με το Στέρεφ και θα δούμε το θέμα του. Σήμερα(χθες) έχουμε συμβούλιο. Επίσης εξετάζεται και η απόκτηση ενός σέντερ φορ. Θα κριθεί μέχρι τέλος της εβδομάδας.  Θέλουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα και για του χρόνου, για να πάμε πιο καλά»

*Για το ματς της Κυριακής με το ΑΟΚ: « Δεν υπάρχει ντέρμπι. Είμαστε μια πόρτα και θα πρέπει  να είμαστε ενωμένοι και να μην έχουμε προβλήματα μεταξύ μας. Ήρθαμε πέρσι στην Καβάλα και μας βάλανε στο πέταλο. Τι φασαρία να γίνει; Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Δεν έχουμε πρόβλημα να καθίσουν οι φίλαθλοι της Καβάλας, μαζί μας»

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης