• 19 Απριλίου 2024,

Νίκος Μπουντρούδης: «Υπομονή, ο Νέστος θα είναι διαφορετική ομάδα από το Γενάρη και μετά…» 

 Νίκος Μπουντρούδης: «Υπομονή, ο Νέστος θα είναι διαφορετική ομάδα από το Γενάρη και μετά…» 

Για το ξεκίνημα του Νέστου στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, το οποίο δε συνοδεύεται μέχρι τώρα με επιτυχή αποτελέσματα, τοποθετήθηκε στο Proininews ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Μπουντρούδης.

Αναλυτικά τόνισε: «Πρέπει πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο, κ. Μιχαηλίδη που ανέλαβε την πρωτοβουλία και βοήθησε την ομάδα να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δε θα είχαμε να βλέπουμε τίποτα.

Οφείλουμε να δώσουμε πίστωση χρόνου στο Δήμαρχο και στο νέο συμβούλιο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν για να μείνει η ομάδα αγωνιστικά στη Γ’ Εθνική. Σε μια εβδομάδα δεν μπορεί να γίνει μια ομάδα όπου οι ποδοσφαιριστές ήρθαν την τελευταία ώρα.

Ο Δήμαρχος παρόλο που έχει τόσο προβλήματα στο κεφάλι του ανέλαβε και αυτή την ευθύνη με το Νέστο. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε υπομονή. Η ομάδα θα φτιαχτεί. Θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Ο Νέστος θα είναι πολύ καλύτερος από το Γενάρη και μετά. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους εμάς που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια στη διοίκηση του συλλόγου. Δε χρειάζεται να ρίχνουμε ευθύνες στους τωρινούς διοικούντες».

Διαβάστε επίσης