• 15 Μαΐου 2024,

Νίκος Πενταζίδης: «  Ο πρόεδρος έβαλε το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα»

 Νίκος Πενταζίδης: «  Ο πρόεδρος έβαλε το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα»

Δηλώσεις στην έναρξη της προετοιμασίας της Energean Kavala BC έκανε ο προπονητής Νίκος Πενταζίδης.

Τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμη να βάλει κάποιους συγκεκριμένους στόχους η ομάδα εκτός από το να προσελκύσει τον κόσμο παίζοντας ωραίο μπάσκετ.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Θα έχει σαν στόχο η ομάδα σας την επιστροφή στην Α2 κατηγορία η είναι νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο;

Απάντηση: Σίγουρα έχει γίνει πολύ δουλειά το καλοκαίρι όσον αφορά τις μεταγραφές. Υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο μπάτζετ και εδώ πρέπει να πούμε ότι ο πρόεδρος ο κ. Παππάς έβαλε το χέρι στην τσέπη για άλλη μια φορά προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.  Θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλές επιλογές. Οσον αφορά το στόχο εγώ σαν προπονητής θέλω να πω ότι θα επιδιώξουμε να παίξουμε όσο  το δυνατό καλύτερο μπάσκετ και ανάλογα πως θα πάει η πορεία μας θα βάλουμε το στόχο μας. Είναι νωρίς ακόμη να βάλουμε συγκεκριμένους στόχους. Η ομάδα ξεκινάει φέτος με 8 Καβαλιώτες παίκτες και αν προσθέσουμε τον Κουμλέλη  που είναι πολλά χρόνια κοντά μας και μάλλον θα μείνει   πάμε στους 9 . Για πρώτη φορά η ομάδα έχει τόσους πολλούς παίκτες μέσα από την Καβάλα. Επίσης έχει προπονητικό τιμ από την Καβάλα. Είναι ένας παραπάνω λόγος  το Καβαλιώτικο στοιχείο μέσα στην ομάδα, για να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε.

Ερώτηση: Μπροστά του έχει ένα δύσκολο έργο ο Νίκος Πενταζίδης μετά και τον υποβιβασμό από την Α2 κατηγορία.

Απάντηση: Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Βλέπουμε 5-6 ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν για να ανέβουν στην Α2. Θα είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά οι επιλογές που κάναμε είναι με παίκτες που είναι διψασμένοι να παίξουν μπάσκετ.  Αυτό πιστεύω ότι θα βγει μέσα στο γήπεδο.

Ερώτηση: Είναι μια νέα πρόκληση για σένα η επιστροφή σου στην Ενωση;

Απάντηση: Εγώ θέλω να αγκαλιάσει ο κόσμος για μια  άλλη χρονιά αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε με το μπάσκετ που παίζουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο. Το ζητούμενο είναι να κερδίζει η ομάδα και ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος.

Σίγουρα για μένα είναι μια πρόκληση και επιστρέφω σ` ένα τμήμα το οποίο αγάπησα και έζησα μεγάλες στιγμές.

Διαβάστε επίσης