• 12 Μαΐου 2024,

Νίκος Πενταζίδης: «Όλοι μας είχαν για σάκο του μποξ»

 Νίκος Πενταζίδης: «Όλοι μας είχαν για σάκο του μποξ»

Ο προπονητής της ΕΚ Καβάλας Νίκος Πενταζίδης υποστήριξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αμύντα ότι η ομάδα του παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια αν και κάτι τέτοιο δεν το περίμενε κανείς.

Αναλυτικά είπε: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς από την άποψη ότι  ο Αμύντας βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση  με 6 συνεχόμενες νίκες πριν έρθει στην Καβάλα. Ήταν μια ομάδα η οποία κέρδισε τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική.

Υπάρχει πολύ μεγάλη κούραση στην ομάδα από τη στιγμή που γίνονται συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη- Σάββατο.  Παίζουν 6-7 παίκτες αφού οι υπόλοιποι είναι 15χρονοι. Είναι φυσιολογικό σε κάποια στιγμή να κουραστούν.

Αν είχαμε 2-3 παίκτες όπως ο Πρασίνης και ο Καραγιώργος που είναι τραυματίες, θεωρώ ότι θα είχαμε καλύτερη τύχη. Κάναμε προπονήσεις 4-5 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ενώ οι υπόλοιπες ομάδες περίπου 1 μήνα, μας έφυγαν ο Χάλαρης, ο Μάρουσιτς, ο Κασσιούμης, ο Αμπατζάς είναι φαντάρος.

Πολλές φορές γίνεται προπόνηση με 5 άτομα. Παίζουμε άμυνα εγώ και ο βοηθός.

Οι συνθήκες που κάνουμε προπόνηση είναι πολύ δύσκολες και γενικά τα παιδιά έχουν υπερβάλει εαυτό. Είμαστε σε όλα τα ματς ανταγωνιστικοί. Κερδίσαμε το Ψυχικό, με το Παγκράτι στο τελευταίο σουτ μπορούσαμε να κερδίσουμε, με τον Πανερυθραϊκό και Μαρούσι παλέψαμε για κάποια διαστήματα.

Με τον Αμύντα φτάσαμε στον πόντο και διεκδικήσαμε το ματς. Κάνουμε μια υπερπροσπάθεια και ποιος θα το περίμενε ότι αυτά τα παιδιά που δεν έχουν ιδιαίτερες παραστάσεις από την Α2 θα έφταναν στο σημείο να κάνουν και νίκη και να είναι ανταγωνιστικοί.

Όλοι μας είχαν για σάκο του μποξ, ότι θα χάναμε σε κάθε παιχνίδι με 30-40 πόντους».

Διαβάστε επίσης