• 7 Μαΐου 2024,

Νίκος Βαλαβανόπουλος: « Ιδιαίτερη χρονιά για μένα, πήρα πολλά από τον προπονητή»

 Νίκος Βαλαβανόπουλος: « Ιδιαίτερη χρονιά για μένα, πήρα πολλά από τον προπονητή»

Στην Αθλητική Πρωινή μίλησε ο πολυτιμότερος του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΚ και πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα, Νίκος Βαλαβανόπουλος.

Επίσης αναφέρθηκε στην πορεία του Καβαλιώτικου συγκροτήματος στο πρωτάθλημα και στην επόμενη μέρα. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Η άποψη σου για τον τελικό με τον Βύρωνα;

Απάντηση: Παίξαμε με μια ομάδα πολύ καλή στο τοπικό της Καβάλας, το είδαμε και στο τελικό. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και για μας.  Πάντως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις.  Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια, φάνηκε ότι ήμασταν λίγο πιο ανώτεροι από τον Βύρωνα. Μπορεί να φάνηκε και η διαφορά κατηγορίας.

Ερώτηση: Πως αισθάνθηκες που αναδείχθηκες πολυτιμότερος του τελικού;

Απάντηση: Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Σίγουρα είναι κάτι το πολύ ωραίο. Σε αυτό βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου, τους οποίους και τους ευχαριστώ.

Ερώτηση: Γενικά φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά σου, πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ και δεύτερος στο πρωτάθλημα, δυο γκολ και πολυτιμότερος στον τελικό του Κυπέλλου.

Απάντηση: Αυτό είναι κάτι που βγαίνει. Χρειάζεται πολύ δουλειά και ότι είναι να γίνει… γίνεται. Νομίζω ότι είναι μια ιδιαίτερη χρονιά με έναν προπονητή που έχω πάρει πολλά πράγματα. Είναι όντως μια καλή χρονιά για μένα.

Ερώτηση: Στο πρωτάθλημα θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα;

Απάντηση: Ηταν η απειρία που επηρέασε. Αγωνιστήκανε παιδιά που δεν γνωρίζανε το πρωτάθλημα της Γ` κατηγορίας. Παίξανε για πρώτη φορά παιδιά από το τοπικό της Καβάλας, ακόμη και από τη Β` κατηγορία της ΕΠΣΚ. Αυτό φάνηκε σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Την επόμενη σεζόν θα πρέπει να αποκτηθούν κάποιοι έμπειροί παίκτες. Με αυτό θα δέσει περισσότερο το σύνολο που τώρα υπάρχει. Η πείρα μετράει.

Ερώτηση: Η ομάδα πάντως έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Απάντηση: Αυτό ήταν θέμα του προπονητή που μας πέρασε πολύ καλά πράγματα. Δουλέψαμε πολύ για να τα βγάλουμε στους αγώνες. Εννοείται ότι ήθελα να παίξω στον ΑΟΚ. Ολοι θέλουν να φορέσουν τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

Ερώτηση: Στο μυαλό σου και μια μεταγραφή;

Απάντηση: Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος αλλά και συνεχίζουμε στο Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Διαβάστε επίσης