• 21 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποδέχθηκε δωρεά αναλυτή PCR για test COVID-19 & τον παραχωρεί στο ΚΥ Πρίνου

 Νοσοκομείο Καβάλας: Αποδέχθηκε δωρεά αναλυτή PCR για test COVID-19 & τον παραχωρεί στο ΚΥ Πρίνου

Το Γ.Ν Καβάλας αποδέχτηκε τη δωρεά ενός αυτόματου αναλυτή PCR για διενέργεια test COVID-19 από την Εταιρία Πετρελαίων και τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας.

Λόγω αυξημένων αναγκών αποφασίστηκε η παραχώρησή του στο ΚΥ Πρίνου Θάσου για την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Χ. ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ


Λίγο μετά την ενημέρωση από το ΓΝΚ, υπήρξε και η επιβεβαίωση από το Δήμο Θάσου:

«Μοριακός Αναλυτής του νέου κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου»

Ενόψει της καλοκαιρινής – τουριστικής περιόδου αποτελούσε αίτημα όλων των φορέων της Θάσου, η τοποθέτηση ενός Μοριακού Αναλυτή του νέου κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, ώστε τα αποτελέσματα του σχετικού τεστ να βγαίνουν άμεσα, χωρίς να απαιτείται η μεταφορά των δειγμάτων στην Καβάλα, και τόσο οι τουρίστες, όσο και οι κάτοικοι της Θάσου να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε με χαρά και ικανοποίηση, ότι ένας Μοριακός Αναλυτής για τεστ του νέου κορωνοϊού του Νοσοκομείου Καβάλας, μετά από σχετική απόφαση της Διοίκησης, θα διατεθεί και θα εγκατασταθεί για όλη την καλοκαιρινή – τουριστική περίοδο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας και τον Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη, οι οποίοι αφουγκράστηκαν τις ανησυχίες μας και προχώρησαν στην κίνηση αυτή.

Αποτελεί ενέργεια που θωρακίζει έμπρακτα τη Θάσο για την τρέχουσα τουριστική περίοδο και μεγιστοποιεί την ασφάλεια των επισκεπτών και των κατοίκων, σε συνδυασμό πάντα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων από όλους.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι με βούληση, προσπάθεια και με συνεργασία επιλύονται πολλά προβλήματα, όσο έκτακτα, δύσκολα και σύνθετα πολλές φορές τυγχάνει να είναι».

Γραφείο Δημάρχου

(ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης