• 23 Απριλίου 2024,

«Νότες Ελπίδας» στη Μεγάλη Λέσχη

 «Νότες Ελπίδας» στη Μεγάλη Λέσχη

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Kαρκίνου Ν. Καβάλας (ΣΕΚΚ) και το Ωδείο «Νεάπολις» σας προσκαλούν σε μια βραδιά κλασικής μουσικής και μεγάλων συγκινήσεων την Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 20:00 στην Αίθουσα της  Μεγάλης  Λέσχης Καβάλας.

Η συναυλία έχει τον τίτλο «Νότες Ελπίδας» και είναι μια ευγενική προσφορά της Ρεβέκκας Μελετιάδου στο φλάουτο και της Ελπίδας Μπαξεβάνη στο πιάνο, μουσικών του Ωδείου «Νεάπολις» προς τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας (ΣΕΚΚ), αλλά και προς το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας.

Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι απαιτητικό  και άκρως συγκινητικό με έργα από τη ρομαντική εποχή ως το σήμερα. Συγκεκριμένα, θα ερμηνευτούν έργα των: Α. Schnittke, R. Schumann, F. Amirov, V. Monti και Δ. Σβυντρίδη του συνθέτη που θα μας τιμήσει με την παρουσία του τη συγκεκριμένη βραδιά καθώς θα παρουσιαστεί το έργο του « Αναμονή».

Η προπώληση για τη συναυλία έχει ήδη ξεκινήσει και παρακαλούμε το κοινό να προμηθευτεί εκ των προτέρων τις προσκλήσεις εισόδου με αντίτιμο 10 ευρώ είτε από το Ωδείο «Νεάπολις» (τηλ. 2510 243366)  είτε από τα γραφεία του ΣΕΚΚ (τηλ. 2510 620208). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ιερό έργο του ΣΕΚΚ.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης