• 18 Μαΐου 2024,

ΝΟΘΑΚ: Αγωνιστικό διήμερο το Σαββατοκύριακο με τα «Φιλίππεια 2023»

 ΝΟΘΑΚ: Αγωνιστικό διήμερο το Σαββατοκύριακο με τα «Φιλίππεια 2023»

Φιλίππεια 2023: Μια αθλητική διοργάνωση που θεωρείται εκ των σπουδαιότερων μίτινγκ προαγωνιστικών κατηγοριών σε όλη τη χώρα, πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης.

Η Καβάλα θα φιλοξενήσει πάνω από 700 αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών. Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΘΑΚ αναφέρει: «Η μέρα πλησιάζει, που η Καβάλα και το κλειστό κολυμβητήριο μας θα φιλοξενήσει για μια ακόμα χρονιά τους αγώνες θεσμός, για τις προαγωνιστικές κατηγορίες, “ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ 2023”.

Για μια ακόμα χρονιά ο όμιλος μας θα υποδεχτεί 700 λιλιπούτειους κολυμβητές μαζί με τις οικογένειες τους. 18 ομάδες από όλη τη Βόρειο Ελλάδα θα δώσουν το παρόν στην πόλη μας, γεμίζοντας με το χαμόγελο τους το κολυμβητήριο μας.

Ο ΝΟΘΑΚ είναι ευγνώμων που και φέτος θα τον τιμήσει με την παρουσία του, όλος αυτός ο κόσμος, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν αγαπηθεί και έχουν αναγνωριστεί από τόσους ανθρώπους. Σας περιμένουμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, να ενθαρρύνουμε και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των μικρών μας κολυμβητών.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο πρωί 10:00 πμ έναρξη αγώνων.

Σάββατο απόγευμα 16:45 μμ τελετή έναρξης, 17:00 μμ έναρξη αγώνων.

Κυριακή πρωί 09:30 πμ έναρξη αγώνων».

Διαβάστε επίσης