Ντέρμπι Κυπέλλου Αετός- Κεραυνός Πέρνης (δηλώσεις Σίτσα) και αποχώρηση Αθανασάκη από τον Αστέρα Φωλιάς

 Ντέρμπι Κυπέλλου Αετός- Κεραυνός Πέρνης (δηλώσεις Σίτσα) και αποχώρηση Αθανασάκη από τον Αστέρα Φωλιάς

Ξαφνική αποχώρηση από το ρόστερ του Αστέρα Φωλιάς του Βασίλη Αθανασάκη. Πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρσι με 23 γκολ και φέτος με 12 τον πρώτο γύρο.

Με δήλωση του ο Βασίλης Αθανασάκης τονίζει:

« Αποχωρώ από την ομάδα για προσωπικούς λόγους θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο την διοίκηση τους προπονητές συμπαίκτες και τον κόσμο…Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και θα ανεβεί στην Α’ κατηγορία εκεί που αξίζει να είναι»

Ο Αθανασάκης το πιθανότερο είναι να συνεχίσει σε ομάδα της Α` κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Τετάρτη 30/1/2019 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ(14.30)

Σπουδαία παιχνίδια για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ πραγματοποιούνται αύριο Τετάρτη.

Το ντέρμπι θα γίνει στο Οφρύνιο, όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες του νομού μας που αγωνίζονται στη Γ` Εθνική. 

Βύρωνας Καβάλας  – Νέστος Χρυσούπολης

Βρασίδας Νέας Περάμου   – Α.Ο.  Κάρυανης

Αετός Οφρυνίου- Κεραυνός Πέρνης

 

Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: «  Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, δουλευταράς ο Παυλίδης»

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου αλλά και το ματς κυπέλλου με τον Κεραυνό Πέρνης έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Δημήτρης Σίτσας.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ηταν τελικά εύκολη η επικράτηση μέσα στο Σιδηρόκαστρο για την ομάδα σας;

Απάντηση: Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο Α` μέρος όπου πετύχαμε και δυο γκολ.  Είχαμε απουσίες στην επίθεση αλλά ο Μουδούρογλου και ο Κωνσταντίνου ανταποκριθήκανε πολύ καλά σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο με πολύ λάσπη. Τα καταφέραμε αφού βρήκαμε και μια ομάδα που βρίσκεται στη διαδικασία της ανανέωσης με πολλά νέα παιδιά. Νομίζω ότι ήταν αρκετά εύκολα τα πράγματα όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα.  Το πρόβλημα με μας ήταν ο αγωνιστικός χώρος ενώ δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν νέα παιδιά. Κάναμε αρκετές αλλαγές αφού δεν έπαιξε και ο Κωνσταντινίδης λόγω τιμωρίας.  Είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα συνδυάζοντας το γεγονός ότι παίξανε και παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Ερώτηση: Είχε και μεταγραφή ο Αετός με τον Γεράκη να έρχεται στο ρόστερ. 

Απάντηση:  Προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του Παυλίδη. Συμφωνήσαμε με τον Γεράκη που θα είναι από την Τρίτη(χθες) κοντά μας.  Θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε τα πλάνα της προπόνησης και την τακτική μας πάνω σε αυτά που έχουμε να διαθέσουμε. Σίγουρα ο Παυλίδης είναι ένας διαφορετικός σέντερ φορ από τον Γεράκη. Εχουμε τη ποιότητα και τη δυνατότητα σαν ομάδα να προσαρμόσουμε τα θέλω μας με το υλικό που έχουμε.

Ερώτηση: Αισθάνεστε δικαιωμένοι για τον Παυλίδη που πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή;

Ηταν από τις τελευταίες μεταγραφές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Απάντηση: Ναι όντως ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν από τις καλύτερες. Ηρθε στην ομάδα μας με σίγουρα καλό επίπεδο αλλά φεύγει πολύ βελτιωμένος.  Είναι πολύ δουλευταράς, είναι πολύ καλό παιδί, έχει πολύ καλά στοιχεία.  Άννας επιθετικός που παίζει και με τα δυο πόδια και έχει την αίσθηση του γκολ. Δεν είναι τυχαίο που έχει σημειώσει 11 γκολ μέχρι τώρα και είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Ερώτηση: Τώρα Κύπελλο με τον Κεραυνό Πέρνης.

Απάντηση: Νομίζω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των δυο ομάδων.  Ο Κεραυνός έχει πολύ καλή ομάδα. Εμείς επίσης δικαιολογούμε τη θέση μας. Έχουμε σαν στόχο το Κύπελλο δεν το κρύβουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό μας δίνει ένα επιπλέον αβαντάζ.  Το θέμα είναι ότι πάλι θα παίξουμε σε κακό αγωνιστικό χώρο.  Επίσης είναι και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.   Βγαίνει η κούραση αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε σε εναλλαγές προσώπων με παιδιά που είναι πιο φρέσκα. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκριθούνε τα παιδιά. Σίγουρα θα υπάρχουν διαφορετικές ενδεκάδες και από τις δυο ομάδες σε σχέση με αυτές που χρησιμοποιούνται στο πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε επίσης