Ο ΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Απόστολο Χατζησάββα – Στο ρόστερ και ο Καλλιβωκάς

 Ο ΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Απόστολο Χατζησάββα  – Στο ρόστερ και ο Καλλιβωκάς

Από το βράδυ τη Δευτέρας βρίσκεται στην Καβάλα, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Καλλιβωκάς που χθες θα  ολοκληρωνόταν η απόκτηση του, από τον ΑΟΚ.

Είναι η 8η μεταγραφή του ΑΟΚ. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ πριν στη Ζάκυνθο.  Ακόμη έχει αγωνιστεί για 2 χρόνια στη Μανωλάδα.  Είναι Ζακυνθινός στην καταγωγή και μαζί με τον Τέλλο, καλούνται να συνθέσουν ένα νέο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του ΑΟΚ, μετά τη φυγή του Μπάτζιου αλλά και πριν του Γιαλούση.

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν σε κλειστό χώρο, στο «Ανθή Καραγιάννη» κάτω από την κερκίδα των φιλοξενουμένων.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, ο ΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού μέσου, για να ολοκληρώσει τις προσθήκες Ιανουαρίου.

ΕΠΟ:  Νέστος- ΑΟΚ  στις 22 Ιανουαρίου

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της όρισε τελικά, ότι η αγωνιστική που αναβλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου, το ματς του ΑΟΚ στη Χρυσούπολη, θα διεξαχθεί στη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση που αφορά το κομμάτι της Γ` Εθνικής.
Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής
Οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου ομίλου, που αναβλήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, θα διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου. Η 16η αγωνιστική μετατίθεται και θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης