• 28 Μαρτίου 2024,

O AOK γυρίζει σελίδα και αφήνει στο περιθώριο όσους επιμένουν να βλέπουν φαντάσματα !

 O AOK γυρίζει σελίδα και αφήνει στο περιθώριο όσους επιμένουν να βλέπουν φαντάσματα !

Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μία τάση να δίνουμε σε ένα τηλεοπτικό debate πολιτικών αρχηγών την σημασία ενός τελικού τσάμπιονς λινγκ.

Προχθές  Τετάρτη όλα τα κανάλια από νωρίς το απόγευμα λειτουργούσαν στον αστερισμό του debate με pregame και ζωντανές συνδέσεις την ώρα των αφίξεων τόσο των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στο debate αλλά και των πολιτικών αρχηγών.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μετά το debate είχαμε και απολογιστικές εκπομπές που τραβήξανε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δόθηκε τόσο μεγάλη σημασία σε αυτό το debate – είπε κάποιος – γιατί είχε να γίνει από τις εκλογές του  2015.

Πάντως επί της ουσίας όπως είχαμε προβλέψει δεν βγήκε κάτι  καινούργιο από τους παράλληλους αυτούς μονολόγους των αρχηγών και θα πρέπει να αλλάξει το πρωτόκολλο προκειμένου να γίνεται  πραγματική συζήτηση και μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Ευχόμαστε ότι την επόμενη φορά που θα βρεθούνε στο ίδιο στούντιο οι πολιτικοί αρχηγοί να είναι διαφορετικοί οι όροι του παιχνιδιού.

 

Αρκετό δύσκολο το Σαββατοκύριακο που έρχεται για την Τουρκία η οποία όπως όλα φαίνονται θα αλλάξει σελίδα και θα κληθεί να ζήσει στην μετά Ερντογάν εποχή.

Αυτό δεν θα είναι εύκολο κυρίως για τους φανατικούς οπαδούς του Τούρκου προέδρου που κανείς δεν ξέρει πως θα διαχειριστούνε την επερχόμενη εκλογική του ήττα.

 

Από την μανία τους να πάρουν τον Δήμο Καβάλας δεν γλύτωσε ούτε ο ΑΟΚ που έχει την ευκαιρία να αποκτήσει επιτέλους μία δυνατή οικονομικά διοίκηση και να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον.

Τους φταίνε όλα.

Τους φταίει ο  Βασίλης ο Βακιρτζής  του Ερασιτέχνη  γιατί η μητέρα του η Έλσα δεν πήγε στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου που υποστηρίζουν.

Τους φταίει ο Προμούσας που είναι στην ομάδα του Μουριάδη.

Τους φταίνε όλοι όσοι είναι απέναντι στον δικό τους υποψήφιο που παίζει τα ρέστα του για να κερδίσει  αυτές τις  Δημοτικές εκλογές.

Η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του ΑΟΚ είναι πολύ σοβαρή και γίνεται από μία ομάδα επιχειρηματιών και όχι από έναν και μόνο άνθρωπο.

Αυτοί βέβαια που βλέπουν φαντάσματα και δικέφαλους με οχτώ κεφάλια θα συνεχίσουν να τα βλέπουν γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.

Εκτελούν εντεταλμένη αποστολή με τυφλή μανία και «εκπέμπουν» μακριά  από κάθε ίχνος αλήθειας.

Για όλα φταίει ο Μουριάδης και όλοι όσοι έχουν σχέση μαζί του.

 

Αυτή που ξεχώρισε πάντως από το πάνελ των δημοσιογράφων όσο αφορά το προχθεσινό debate ήταν η Ράνια η Τζίμα που έχει ένα φοβερό αλμπενί !

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το δελτίο που παρουσιάζει από την συχνότητα του ΜΕΓΚΑ είναι πρώτο σε τηλεθέαση.

 

O Λάιονελ Ρίτσι αρνείται ότι έχει κάνει πλαστικές: «Η αγέραστη εμφάνισή μου οφείλεται στον ύπνο, τον ιδρώτα και το σεξ»

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης