• 16 Μαΐου 2024,

Ο ΑΟΚ με στόχο την πρώτη νίκη κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου

 Ο ΑΟΚ με στόχο την πρώτη νίκη κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου

 

Ο ΑΟΚ αγωνίζεται αύριο στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου και έχει ως στόχο την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και ο Κώστας Βασιλακάκης περιμένει να δει τι θα γίνει με το δελτίο του Μιγιάτοβιτς αλλά και τον τραυματία Πακάλτση. Δεν υπολογίζει τον τραυματία Ν` Ντιαγιέ, που θα αργήσει να παίξει.

Αναφορικά με την ενδεκάδα δεν αποκλείουμε να υπάρχουν ορισμένες αλλαγές. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν έχει στη διάθεση του, τους δυο παίκτες που προαναφέραμε.

Ο Θρακιώτης τεχνικός θα διατηρήσει πάντως το βασικό κορμό.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Μάνος Αποστολίδης, δεξιά στα πλάγια της άμυνας ο Παγώνης και αριστερά ο Γελαδάρης. Στο κέντρο της άμυνας σίγουρος ο Τριποτσέρης. Από εκεί και πέρα Μαραγκός και Πακάλτσης διεκδικούν μια θέση.

Στη μεσαία γραμμή ο Ντιέ με τον Ενσαλίβα. Η άλλη θέση θα κριθεί ανάλογα με την τακτική. Δεν αποκλείουμε να ξεκινήσει ο Αναστασόπουλος. Μπορεί να παίξει στον κάθετο άξονα από την αρχή ο Μοκάκε. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής σίγουρος θα είναι ο Ντος Σάντος. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείουμε είσοδο του Ποσίνκοβιτς στη βασική ενδεκάδα.

Ο Χλωρός θα είναι ο φουνταριστός, αφού οι εναλλακτικές λύσεις με τις απουσίες είναι λίγες. Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή μεσημεριανή προπόνηση.

*Με κόσμο στο πλευρό του

Ο ΑΟΚ θα έχει τους φιλάθλους του στο πλευρό του, στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Η απόσταση είναι κοντινή με τις Σέρρες, οπότε η συμπαράσταση αναμένεται να είναι θερμή. Η ΛΦΚ και ο ΣΦΑΟΚ διοργανώνουν εκδρομές για το αυριανό ματς.

Η τιμή συμμετοχής είναι 7 ευρώ. Η αναχώρηση θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στις 2, από την κεντρική πλατεία Ομονοίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της ΛΦΚ και του ΣΦΑΟΚ, συνεχίζονται και σήμερα.

*Αήττητος ο Εθνικός Γαζώρου

Ο Εθνικός Γαζώρου είναι αήττητος στις 2 πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχει νίκη αλλά και δεν έχει χάσει. Είναι όμως δυο καλά αποτελέσματα με Ηρακλή και ΑΕ Καλλονής.

Στο ρόστερ της Σερραϊκής ομάδας υπάρχουν 3 ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ. Ο Νίκος Κατσαβάκης, ο Σάκης Γκόγκας και ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς. Ο πρώτος αγωνίστηκε στην Καβάλα από το 1997 έως το 2000, στην Α` Εθνική σε 14 ματς. Μετά είχε πάει στον Πανσερραϊκό και το 2002 βρέθηκε στην Κύπρο. Ο δεύτερος ήρθε στον ΑΟΚ από την Προοδευτική το 2000. Έπαιξε μέχρι το Δεκέμβριο του 2003, όταν και πήρε μεταγραφή για την Κέρκυρα. Αγωνίστηκε συνολικά σε 51 ματς και πέτυχε 13 γκολ.

Ο τρίτος ήρθε στον ΑΟΚ από το ΑΟ Γιάννινα. Αγωνίστηκε στη Β` Εθνική, τη χρονιά που κερδήθηκε η άνοδος στη Σουπερ Λιγκ. Μετά πήγε δανεικός στην Ηλιούπολη, επέστρεψε, για να φύγει για τη Δόξα Δράμας.

Προπονητής στον Εθνικό Γαζώρου είναι ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Γνωστός παίκτης ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης που όμως τραυματίστηκε με την Καλλονή και δε θα παίξει, κόντρα στον ΑΟΚ. Δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα σε Εθνικό Γαζώρου και ΑΟΚ. Οι δυο ομάδες δεν έχουν ξανασυναντηθεί σε επίσημο παιχνίδι.

*Τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής

Η 3η αγωνιστική ξεκινάει σήμερα με την αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με τον Εργοτέλη.

Την Κυριακή εκτός από το ματς του ΑΟΚ στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου, υπάρχουν οι εξής αναμετρήσεις: Αναγέννηση Επανομής- Καλλιθέα, Αναγέννηση Γιαννιτσών- Λάρισα, Πιερικός- Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου- Φωκικός, Ηρακλής- Θρασύβουλος, Παναιτωλικός- Βύζας Μεγάρων, ΑΕ Καλλονής- Παναχαϊκή.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκό.

 

Συνεχίζεται το Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις

Με τη συμμετοχή 100 αθλητών συνεχίζεται το Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις που ξεκίνησε την Πέμπτη στην Καβάλα. Το διοργανώνει ο «Μακεδονικός» και αφορά παιδιά 14 μέχρι 18 ετών. Σήμερα διεξάγεται το κυρίως ταμπλό ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα έχουμε τους ημιτελικούς και τελικούς. Ο Χρήστος Μούρτζιος, η Σοφία Πιπερίδου και ο Χρήστος Παπαδόπουλος είναι οι υπεύθυνοι των αγώνων. Οι αγώνες γίνονται στις εγκαταστάσεις του τένις στην Καλαμίτσα. Οι αθλητές είναι απ` όλη τη χώρα αλλά και του τοπικού «Μακεδονικού».

*Χωρίς φιλικό Ορφέας και Ακροπόταμος

Σαββατοκύριακο χωρίς φιλικές αναμετρήσεις για Ορφέα Ελευθερούπολης και Αρη Ακροποτάμου. Οι παίκτες πήραν ρεπό και από Δευτέρα θα επανέλθουν στις προπονήσεις.

Οι αναπληρωματικοί του Ορφέα θα παίξουν τη Δευτέρα στο Ακροβούνι με την τοπική ομάδα.

*Το Βυζάντιο με Δόξα Πετρούσας

Σήμερα το Βυζάντιο αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας τη Δόξα Πετρούσας.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 5 το απόγευμα. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα στο Κοκκινόχωμα με το παιχνίδι να λήγει 2-2. Σημειώνουμε ότι και η Δόξα Πετρούσας συμμετέχει στον 1ο όμιλο του Περιφερειακού.

Τ. Π

 

 

 

Διαβάστε επίσης