• 5 Μαΐου 2024,

Ο άστατος καιρός συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα

 Ο άστατος καιρός συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα

Ένα – ένα τα περνάει ο Κυριάκος τα  δύσκολα νομοσχέδια ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι πλέον  έτοιμος να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα ενόψει Ευρωεκλογών προκειμένου να προλάβει τις απώλειες που θα προκαλέσει η ψήφιση τους.

Έχει ακόμα ανοιχτό μέτωπο με του αγρότες που δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτά που πήρανε.

Έχει ανοιχτό μέτωπο με την εκκλησία λόγω του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια ,έχει  ένα μεγάλο μέτωπο με όλο το φοιτητικό μέτωπο για τα ανοιχτά Πανεπιστήμια και βέβαια ακόμα δεν έχει καταφέρει να κάνει πολλά  πράγματα στο θέμα της ακρίβειας που γονατίζει τα νοικοκυριά.

Γνωρίζει ότι όλα αυτά θα του μειώσουν την δύναμη και είναι έτοιμος να τρέξει να περιορίσει τις απώλειες .

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Μητσοτάκης αλλά τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτή την δυσαρέσκεια που υπάρχει προς την κυβέρνηση και να ανεβάσουν τα ποσοστά τους , κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Ο Κασσελάκης πάει στον στρατό και ο Ανδρουλάκης θα πρέπει να ανεβάσει στροφές και να πείσει περισσότερο τον κόσμο που δείχνει να μην έχει άλλη επιλογή.

Υπό αυτές τις συνθήκες αν ο Ανδρουλάκης δεν πάρει στις Ευρωεκλογές ένα 20% υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό.

 

Μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης που θα πρέπει από εδώ και στο εξής να αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής του και να προσέχει περισσότερο την καρδιά του.

Η διάγνωση των γιατρών ήταν βουλωμένες  αρτηρίες που αντιμετωπίστηκαν με το γνωστό «μπαλονάκι».

Τέλος καλό , όλα καλά όπως έγραψε και σε ένα μήνυμα της η Δέσποινα Βανδή.

 

Ο άστατος καιρός συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και φαίνεται ότι οι βροχές που μας λείψανε στην διάρκεια του χειμώνα θα πέσουν όλες μαζί τον Μάρτιο.

Με τις ομπρέλες παρά πόδας λοιπόν.

 

Χρόνια πολλά και στην γυναίκα έστω και καθυστερημένα.

Η ζωή είναι γυναίκα και η γυναίκα είναι αυτή που δίνει ζωή.

Τα κορίτσια και τα μάτια μας λοιπόν και κυρίως τις φιλενάδες μας τις νοικοκυρές , τις ηρωίδες της  καθημερινότητας μας που κάνουν την δύσκολη δουλειά.

 

Νέα αύξηση κατώτατου μισθού ετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση προσπαθώντας να αλλάξει την ατζέντα και να καλοπιάσει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της .

 

Μεγάλος ο προβληματισμός για το καλοκαίρι που έρχεται και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους είναι πολύ πιθανό να μας τηγανίσει !

Μετά από ένα ακόμα Φθινοπωρινό χειμώνα δεν είναι και τόσο καλές οι προβλέψεις για το επερχόμενο καλοκαίρι.

Οι καύσωνες διαρκείας παραμονεύουν.

 

Πάντως στην αλάνα οι φαγάνες του νέου ιδιοκτήτη έχουν παραταχθεί και είναι έτοιμες να πιάσουν δουλειά.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης