• 20 Μαΐου 2024,

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον Ιορδάνη Αδαμάκη: «Ένα παιδί με φιλοδοξίες και όνειρα…»

 Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον Ιορδάνη Αδαμάκη: «Ένα παιδί με φιλοδοξίες και όνειρα…»

Ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε ποδοσφαιριστή τον Ιορδάνη στο Θεσπρωτό και τον αποχαιρέτησε μ’ ένα ιδιαίτερο συγκινητικό τρόπο μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1: «Είχε έρθει τον Αύγουστο του 22′ στην ομάδα. Εγώ είναι προπονητής στον Θεσπρωτό, στην Ηγουμενίτσα, εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ήσυχος, καλός ποδοσφαιριστής, χαμηλών τόνων, ένα παιδί με φιλοδοξίες, με όνειρα… Λυπόμαστε όλοι εμείς που τον ζήσαμε από κοντά, είμαι θλιμμένος πάρα πολύ. Όπως “έφυγε” σιωπηλά από τη ζωή, έτσι ήταν.

Από τη Θήβα πήρε το τρένο. Έπαιζε στον Ύπατο Θήβας. Έκανε μετεγγραφή εκεί. Ο Ιορδάνης ανέβηκε στο τρένο, μου είπε ένας συμπαίκτης του, δεν το ήξερε κανένας, πήγαινε στη Θεσσαλονίκη να δει την κοπέλα του και να γυρίσει την άλλη ημέρα για προπόνηση.

Τον έπαιρνε τηλέφωνο, δεν απάντησε ποτέ, μετά μίλησε με την κοπελιά του, δεν ήξερε τίποτα, με την οικογένειά του, δεν ήξερε τίποτα… Φανταζόμουν, οι γονείς τι αγωνία που είχαν. Ήταν τραγικό αυτό που έγινε. Θα ήθελα μια μέρα να αγκαλιάσω την οικογένειά του, να την αγκαλιάσω».

Διαβάστε επίσης