• 28 Μαρτίου 2024,

O Διευθυντής της ξενοδοχειακής αλυσίδας Bomo Club του ομίλου Μουζενίδη στην Δήμαρχο

 O Διευθυντής της ξενοδοχειακής αλυσίδας  Bomo Club του ομίλου Μουζενίδη στην Δήμαρχο

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της ξενοδοχειακής αλυσίδας Bomo Club του Ομίλου «Μουζενίδη» Χρήστο Ζαγγογιάννη, είχε την Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού Μαρίας Φραντζεσκάκη, της προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασίας Ιωσηφίδου και της προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Κορίνας Χιώτη Πρασσά.

Η δήμαρχος ευχαρίστησε τον Χρήστο Ζαγγογιάννη για την χορηγία διαμονής της Bomo Club, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Άδοντες και Ψάλλοντες» και συζήτησε μαζί του θέματα μελλοντικής συνεργασίας σε διάφορους τομείς.

Ο Χρ. Ζαγγογιάννης με την σειρά του, συνεχάρη την δήμαρχο,  για τα επιτεύγματα του Δήμου Καβάλας  στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης και ανακοίνωσε την πρόθεση του ομίλου «Μουζενίδη» για ενίσχυση των τουριστικών συνδέσεων του αεροδρομίου Μέγας Αλέξανδρος, μέσω της αεροπορικής εταιρίας του ομίλου,  με προσθήκη νέων προορισμών από την γερμανική αγορά.

Επιπλέον ο γενικός διευθυντής της Bomo Club είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, για τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει ο Δήμος Καβάλας στον τομέα του τουρισμού, καθώς επίσης και τις προοπτικές προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος, από τις αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος  προς την Καβάλα.

Δελτίο τύπου

Διαβάστε επίσης