Ο επίτροπος της Ε.Ε. Χρήστος Στυλιανίδης σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου

 Ο επίτροπος της Ε.Ε. Χρήστος Στυλιανίδης σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει για την πραγματοποίησης εκδήλωσης με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Χρήστο Στυλιανίδη, Επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων στην ΕΕ, και τίτλο:

“Η Ευρώπη της αλληλεγγύης και η πρόταση rescEU για αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Lucy.

* Ο Χρήστος Στυλιανίδης (γεννημένος στις 26 Ιουνίου 1958) είναι ένας Κύπριος πολιτικός και, από την 1η Νοεμβρίου 2014, Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων. Στις 24 Οκτωβρίου 2014 διορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως υπεύθυνος για το συντονισμό αντιμετώπισης του ιού Έμπολα. Το Μάιο του 2014 εξελέγη βουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θέση που κατείχε μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Τις περιόδους 2013-2014 και 1998-1999 κατείχε το αξίωμα του Κύπριου Κυβερνητικού Εκπροσώπου και ήταν βουλευτής της Κύπρου από το 2006 ως το 2013. Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμών και της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας. Ήταν, επίσης, μέλος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αναπληρωματικό μέλος τις σχέσεις με το Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης